Arama sonuçlarınız

1. F

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar cok etkileyici fotograflar. bildigim kadariyla kevin carter o fotografta olmek uzere olan cocuga yardim etmek yerine fotografini cekmekle ugrastigi icin cok buyuk tepki gormustu. kendisi de bu tepkilere katiliyor olacak, yazildigi gibi intihar etmisti.

2. F

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! ilk fotograf cok basarili. tebrik ederim.
  3. F

Yolcu Uçakları

Ynt: Yolcu Uçakları fotograflar icin tesekkurler. cok ilginc seyler var, ama acikcasi 10+ saatlik yolculuga cikilmiyosa cok gereksiz ayrintilar gibi geliyor bana. bir de hepsinin "hem koltuklar genis olsun, hersey bulunsun, ama ucaga da ne kadar cok sigdirabilirsek o kadar iyi" kaygisiyla...

4. F

Doktorların Öldü Dediği Gerçekten De Ölüyor Mu?

Ynt: Doktorların Öldü Dediği Gerçekten De Ölüyor Mu? boyle haberleri gorunce aslinda tip biliminin daha ne kadar genc oldugunu gorup uzuluyorum. tesekkurler haber icin...
  5. F

Döner Mutfak

Ynt: Döner Mutfak yillar once (10 yil olmustur) bi tv programinda gormustum ve cocuk aklimla bile cok sevmistim ama simdiye kadar baska hicbi yerde gormemistim. baglantilara gelince, ustteki ve alttaki sabit kisimlarin icinden gecerek aletin icinde de merkezdeki genisce bi delikten uzatilarak...

6. F

Kişisel Galeri (irfan-R)

Ynt: Kişisel Galeri (irfan-R) hepsi cok basarili, ama son 3 tanesi ayri guzel. paylastiginiz icin sagolun.

7. F

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! cok guzel fotograflar. tesekkurler.
  8. F

17 Ağustos 1999 - 2009

Ynt: 17 Ağustos 1999 - 2009 hic unutmadim. cok arkadasimi kaybettim. umarim benzeri olmaz asla.
  9. F

İşsiz Manav

Ynt: İşsiz Manav yumurtayi nasil yapmis anlamak mumkun degil

10. F

Endonezya'da Bir Yanardağ

Ynt: Endonezya'da Bir Yanardağ bir kac fotograflardaki halka nedir? yukselen duman diycem de, cok kati duruyo, cok guzel bi goruntu ortaya cikmis.

11. F

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? the beatles - happiness is a warm gun
  12. F

İstanbul' a Hayırlı Olsun :)

Ynt: İstanbul' a Hayırlı Olsun :) hepsi bu kadar sivrilmese de inanin cok var boyle

13. F

İlginç Araçlar

Ynt: İlginç Araçlar triporter cok guzelmis
  14. F

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim belonni harika :)
  15. F

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... arsa

16. F

Biz 1 Numarayız

Ynt: Biz 1 Numarayız birinciyiz yasasin. cok sevindim :)
  17. F

Donmuş Deniz

Ynt: Donmuş Deniz fotolar yetmez, bunu gormek lazim bizzat...
  18. F

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) fotograftan cok anlamam, elestiri yapamiyorum o yuzden, ama cok guzel fotograflar.

19. F

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! cok guzel fotograflar. tesekkurler.
  20. F

Test : Beyniniz Kaç Yaşında?

Ynt: Test : Beyniniz Kaç Yaşında? kendi yasimi verdi bana :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri