Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 199
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,544
Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, artık Allah ne verdiyse yemek lazım, günah mefta arkasından. Nimete burun kıvrılmaz ama...100 kiloyu gene geçtik anlaşıldı ;D ;D

Etiketler

Merhuma yazılmış bir şiir ??? ::smiley: :smiley:

Seninle tatlı düşlere yattık,sımsıkı sevgilere…

Seninle acı günlerden geçtik,zemheri ateşlerden…

Seninle üşüdük yandık,seninle sim sicak sarıldık....

Yüreğimin,damıtılmış hisler yokuşunda gördüm seni o Akşam.

Yüreğimin,damıtılmış hisler yokuşunda gördüm seni bu Akşam.

Yüreğimin,damıtılmış hisler yokuşunda gördüm seni dün Akşam.

Yüreğimin,damıtılmış hisler yokuşunda gördüm seni yıllar evvel…

Şimdi nerdesin?

Ne kibritmiş seveni çokmuş :D

kibrit.jpg

fotoğraftaki kompozisyon cok güzel ama yorumlar mükemmel ötesi yaaa, okurken gözümden yaşlar geldi :D :D :D :D :D :D

figo' Alıntı:
hala cenaze kalkmamış sanırım yetiştim 52 sinden önce 20 si 30 u 40 ı falan derler ama
merasimi başlatan arkadaştan yeni fotoğraflar bekliyoruz kibritler yanarken falan
geniş açıdan arkada sigaralarda ne dersiniz?

O merasim esnasında çektiğim fotoğrafla birlikte, bu muhabbetin buralara kadar gelmesi müthiş bir şey :smiley: Ah ah, hep kaybedince anlıyoruz canlının da cansızında değerini :smiley:
Keşke rahmetli de aramızda olsaydı da görseydi bu günleri !

Neyse, rahmetlinin şerefine kibrit suyu :D

yakaladığınız karede bir kitap dolusu mana var tebrikler ve kutluyorum sizi VoDaFeNeCeLL
beni böyle manalı şeyler çok etkiliyor hiç bir insanın aklına daha gelmeden böyle bir şeyi keşfetmek esas olan bu olsa gerek.
bana duvarlara ağaçlara ve wc kapılarının arkalarına yazılan çizilen bomboş kendi kafaları gibi olan ressamları aklıma getirdi
nasıl oluyorda böyle bir resim ciltler dolusu bir kitabın anlattıklarını verebiliyor gerçektende çok manidar
yunus emre hz lerine ait bir sözle fazla uzatmayayım.

< meğer ölen hayvan imiş >

yani gerçek insan bu çöpe asla benzemez diyor asla

not : s.n fatoş hanım sizin hikayeler bölümnüden sonunuzun hiçte öyle olmayacağınıa ben şahidim şimdiden. hem sonra bir müslümanın vefatı yanarak , boğularak veya parçalanarak ölümü günahlarına kefaret sayılacak amma bu günümüzde tam tersi olarak algılanıyor malesef

seyyah-34' Alıntı:
yakaladığınız karede bir kitap dolusu mana var tebrikler ve kutluyorum sizi VoDaFeNeCeLL
beni böyle manalı şeyler çok etkiliyor hiç bir insanın aklına daha gelmeden böyle bir şeyi keşfetmek esas olan bu olsa gerek.
bana duvarlara ağaçlara ve wc kapılarının arkalarına yazılan çizilen bomboş kendi kafaları gibi olan ressamları aklıma getirdi
nasıl oluyorda böyle bir resim ciltler dolusu bir kitabın anlattıklarını verebiliyor gerçektende çok manidar
yunus emre hz lerine ait bir sözle fazla uzatmayayım.

< meğer ölen hayvan imiş >

yani gerçek insan bu çöpe asla benzemez diyor asla

teşekkür ederim..
fotoğraf makinam bir an olsun yanımdan ayrı duran bir eşya değildir :smiley: fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. ara sıra böyle şeyler denediğim oluyordu, bu en beğenileni oldu.
teşekkürler ..

Kemal senin fotoğraflardan sonra şöyle birşey gördüm bunlarda suyun içinde sanırım ;D senin kibritlerden olmasın :smiley: ;) ;) :D

[attachment=1][attachment=2]

Foto(347).jpg

Foto(348).jpg

"sen yanmasan
ben yanmasam
nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa"
veya
"hamdım,piştim,yandım"

ilk resme otopsi yapıldımı şüpheli ölüm gözüküyor. ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR