Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 199
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,556

Etiketler
Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

sen yanmazsan,ben yanmazsam, karanlıklar nasıl aydınlanacak.

tibet340' Alıntı:
ilk resme otopsi yapıldımı şüpheli ölüm gözüküyor. ;) :D

Şüpheli değil, sebep belli ; daha önceden de yazmıştım gerçi, bi sürtüşme sonrası ölüyor zavallı. köküne kibrit suyu dökseler de kurtaramıyorlar :smiley:

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Şüpheli değil, sebep belli ; daha önceden de yazmıştım gerçi, bi sürtüşme sonrası ölüyor zavallı. köküne kibrit suyu dökseler de kurtaramıyorlar :smiley:

abi ben hala sis perdesinin kalktığına inanamıyorum. bu kadar basit olmamalı. :D

bence töre cinayeti.feodal sistem kurbanı.son anında bile etrafına ışık saçtı rahmetli.

Biraz gec oldu ama yeni gordum resmi ,yanan kibrit yerine yanmis bir sigara koyulsaydi ,dumansiz hava sahasi kampanyasina guzel bir slogan olurdu .Sen hemen patentini al kardesim ,bu aralarda bir reklamda gorursen hic sasirma. saygilar.......
Zeki[attachment=1]

IMG_1065.jpg

İlginç bir resimdi,çeken kişinin aramızdan olması çok iyi....tebrikler...

Mevlana mısın mirim....... önce döne döne yanıyolar... sonra vuslata erenler ..... güzel yorumlamışsın kibritler özellikle .... zekandan dolayı tebrik ederim....

tabi büyükleri ona kutunun dışına çıkınca kimseyle sürtüşme evladım dememiş ve sonunda kapı gibi delikanlıyı vermişiz toprağa

ya insan önceki nesillerden örnek alır, tarihin tekerrüden ibaret olduğunu bilir ve kendinden önceki nesillerin tamamını (kibritten yapılan maketlerdeki çöpler hariç) sürtüşmeyle kaybeden bir neslin ahfadı nasıl olur da böyle bir hata yapar hala anlayabilmiş değilim

:D :D :D :D :D :D :D :D

süper olmuş ya :D
netlikte biraz problem farkettim.. açıkçası daha güzelini çekebilirim ama fikir sizin :smiley:

YuCk' Alıntı:
süper olmuş ya :D
netlikte biraz problem farkettim.. açıkçası daha güzelini çekebilirim ama fikir sizin :smiley:

Fotoğraf makinam çok iyi bir şey değil. 7 Megapiksel standart bir makina. Daha netini çekebilirsiniz, aksini iddia etmem :smiley:

Benim için önemli olan kompozisyon :smiley:

kimse bu acı olayın üzerinden kendine prim yapmaya çalışmayacaktır. onun için patent gibi bir düşünce yada fikir yürütülmedi.. :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri