Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,534
Ynt: Biraz da Gülelim

Nasıl Zayıflanır

1 - Bir şey yediğiniz sırada eğer sizi kimse görmüyorsa, o yediğiniz şeyinkalorisi sayılmaz.

2 - Bir çukolatanın yanında bir bardak soda içiyorsunuz... yine karlısınız, çünkü çukolatadaki kaloriler soda tarafından tamamen elimine edilir.

3 - Biriyle birlikte yemek yiyorsanız, eğer siz ondan az yemişseniz sizinkaloriler ona yazılacağından siz hiç kalori almış sayılmazsınız.

4 - Sıcak içeceklerden cappucino, kakao ve çikolata gibi yiyeceklerde bulunan kafein bu yiyeceklerdeki kaloriyi tamamen yok eder.

5 - Popcorn, Alaska, Frigo gibi "sinema" bağlantılı yiyecekler de kaloriden sayılmaz, çünkü bunlar eğlence dünyasının parçasıdırlar, vücut depomuzun değil.

6 - Kurabiye, bisküvi, kek türü yiyecekleri ne kadar çok parçalara bölerekyerseniz kalorileri giderek bir o nispette azalır.

7 - Çatal bıçakların üzerinde kalmış olup da yaladıklarınız asla kaloridensayılmaz ( Örnek: sandviç hazırlarken bıçağı daldırdığınız fıstık ezmesi veya krepin üzerine yayacağınız çikolata sosu )

8 - Aynı renkten yiyecekler bir arada alınırsa, daha düşük kalorili olanınmiktarında kalori alınmış olur. (Örnek: Ispanak ve fıstık, mantar vebeyaz çikolata).. ah bu arada tabii ki çikolata dünya çapında bir renktirve diğer bütün renklerle uyum sağlayabilmektedir...

9 - Donmuş yiyeceklerin hiç birinde hiç kalori yoktur, çünkü kalorinin ısıyla ilgili olduğunu herkes bilir, ve bunlar soğukta asla barınamazlar. Dondurmalar bu durumun en iyi örneğidir.

Ve ..... son olarak zayıflamada en etkili çare: Siz asıl etrafınızdakileri şişmanlatmaya bakın, ya da arkadaşlarınızı sizden daha kilolu olanlardan seçin, böylece mutlaka olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz ...

Etiketler

"Ve ..... son olarak zayıflamada en etkili çare: Siz asıl etrafınızdakileri şişmanlatmaya bakın, ya da arkadaşlarınızı sizden daha kilolu olanlardan seçin, böylece mutlaka olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz ..."

:D :D :D

bir kelime söylemişim siz beylerdende ne ahhlar gelmiş ne çook anlamakta zorluk çekiomusunuz bayanları ..
ıyı orgütlenip savurmuslar lafları bizlere yoklugumdan ıstıfade:smiley:

kuyuya taş atan bensem burdayım ..köprüde bitmemiş..

Kimsenin yokluğundan faydalanıp lafları savurmadık..Buluduğumuz sayfanın hatırına biraz gülelim dedik.
Köprüde bitti kurdelasını da kestik biz geçiyoruz üstünden gerek duydukça.. :smiley:

ıyı ne diyim ..dövücek gibi cvbın :smiley:korktum:smiley:
hayırlı olsun köprünüz :smiley:

estg...afffetmek allha mahsustur hadi fıkra falan anltan yokmu ?
zaten grıbim acaib dökülüoo ağrıoo heryanım..gülelim

başka yopkmu arkdslar ..ben bilsem anlatıcamda :smiley:

slm
istedigin fıkra olsun birtane yolluyorum umarım verilmemiştir.

Bir GS'li, bir FB´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar...
Mahkemeye çikarilirlar...

Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir.
Ama o gün, bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir.
Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakki tanır.
BJK'li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanık Fenerbahçe' li bunu görünce:
"Sırtıma iki yastık baglayın" der. Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanmaz.

Sira Galatasaray' lıya gelince Prens Hazretleri:
"Bak ben de Galatasarayliyim!!! Sana ceza vermek istemezdim ama ne yaparsin kurallar böyle..
Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum
"Peki" der Galatasaray' li:
"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun"
Herkes saskina döner. Prens Hazretleri:
"Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar...
Galatasaray'lı pis pis siritarak: "FENERBAHÇE''liyi sirtima baglayın"

Yılın Hazır Cevap Ödülleri

Mansiyon Ödülü

Hava Yollarında yemek servisi zamanı. Hostes en öndeki adama kibarca gülümseyerek sordu:

- Yemek ister misiniz efendim?

Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı:

- Seçeneklerim neler?

Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu:

- Evet veya hayır.

3.’lük Ödülü

Bir alışveriş merkezindeyiz. Yaşlı bir hanım tavuk reyonunda bir türlü istediği kadar büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine söylendi:

- Bu tavukların daha büyük olmaları mümkün değil mi?

Görevli tonton teyzeye takılmadan edemedi:

- Mümkün değil teyze, onlar ölü.

2.’lik Ödülü

Kamyon sürücüsü “Dikkat, alçak köprü.” İkaz levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:

- Köprüye sıkıştınız, he?

Sürücü canı burnunda homurdandı:

- Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti.

1.’lik Ödülü

Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu. Sürücü camı açtı. Ruhsat ve ehliyetini uzattı. Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle gülümsedi.

- Sizi bütün gün bekledim.

Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç çekerek cevap verdi.

- Anlıyorum memur bey. Elimden geldiği kadar hızlı gelmeye çalıştım ben de.

Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu.

Son zamanlarin en güzel TEMEL fikrasi....

Dursun, saatlerin geri alinacagini duyunca, evdeki tüm
saatleri toplayip Saatci Temel'e gider.

- Ula Temel, saatler geri alunacakmis. Biz de evdeki
saatleri senden satin aldigimiz için sana getirdik. Bunlari geri alacaksun.

Temel kendinden emin bir sekilde:
- Oyle yagma yok. Ben de duydum ama 1 saat geri
alinacakmis. 1 tanesini alirim ama digerlerini almam.

Bankamatik sırasındaydım. O sırada bir trafik polis otosu geldi. Banka önündeki park etmiş arabanın plakasını anons etti. Önümdeki şahıs para çektiğini, arabayı hemen çekeceğini işaretlerle polise anlatmaya çalıştı.
Polis ortalığı yıkan anonsu patlattı:
" Yüz milyon fazla çek, ceza yazdık! "

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR