Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,734
Ynt: Biraz da Gülelim

bu yazıyı bi bayanın yazdığı gün gibi aşikar inceden kendileri için yol yapmış bide erkekleri anlamaya calışsa kadınlar sorun kalmaz çünki biz çok daha kolay düşünüp hareket ederiz yani bizim için beyaz beyazdır acık beyaz koyu beyaz buz beyazı yoktur :smiley:))kısaca biz kadınları anlamaya calışıp ömrümüz biteceğine kadınlar bizden daha az yorulup kolayca anlayabilir bizi ...bu arada bu yazıyı yazan bayan sanırım tüm erkekleri saf görüyo :smiley:)kadın dili ançak bu kadar uzun kelimeler bulabilir bu kadar basit konu anlatmaya :smiley:

Etiketler

ekiNoks' Alıntı:
Garanti LEASING 'de calisanlar, bir pastaneye, telefonla pasta siparisi vermis. Pastanin ustune "Garanti Leasing'den sevgilerle." yazilmasi istenmis.

Telefondaki adam "Leasing" kelimesini anlamamis. Onlar da harf harf kodlamislar. Gelen pasta ekte...

Yurdum insani, seviyorum seni... :D

[attachment=1]

yurdum insanı tekrar teşekürler :D

yaww dedıklerın doğru bu yazı hayatı kolaylaştırmak içinn ;D ;D daha yaşanabılır kılmak için :eek: :eek:

kadını anlamakla ömrümüzü geçireceğimize bence sadece yaşamaya calışalım derim hiç değilse bu kadar düşnüp sağlığımızdan ölacağımıza mutlu mutlu yaşayalım :smiley:)

Anladım. Anlayacaksın ama anladığını belli etmeyeceksin. Buna şöyle de diyebiliriz. O beni iğnelediğinde "Niye bana iğne batırıyorsun?" diye sormayacağım, o iğneyi ben kendi kendime batırmışım gibi yapacağım.

şimdi tek tek bakarsak yazıyo örnek olsun diye bunu s eçtim bilinç altına kurnazca şu işleniyo kadın ne derse kabul et hep sucu kendinde ara kadından korkmayan kesinlikle taş olur fikrine katılıyorum :smiley:))

ulusotomotiv' Alıntı:
Anladım. Anlayacaksın ama anladığını belli etmeyeceksin. Buna şöyle de diyebiliriz. O beni iğnelediğinde "Niye bana iğne batırıyorsun?" diye sormayacağım, o iğneyi ben kendi kendime batırmışım gibi yapacağım.

şimdi tek tek bakarsak yazıyo örnek olsun diye bunu s eçtim bilinç altına kurnazca şu işleniyo kadın ne derse kabul et hep sucu kendinde ara kadından korkmayan kesinlikle taş olur fikrine katılıyorum :smiley:))
iğneyi batır batır nereye kadar ama
bu seferde sen beni takmıyosun oluyo
tamam sen haklısın diyorum konu kapansın diye
oda hep ben haklı olmak istemiyorum diyor
buna ne demeli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR