Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Ssangyong Markası, Actyon Sports Ve Kyron Hakkında

Birgün duster 'a servise götürdüm, yolda ilerlerken konsolda bi ışık yandı söndü, 5 dkka sonra tekrar yandı söndü ama öyle uzun uzadıya değil, yanıp sönüyor 1 saniyede. Neyse servise geri döndüm böyle böyle dedim, servis ustası, daha bana birşey demeden uzaklaştı -hamza duster 'ı şuraya çekin...

2. SERKANEFE

Ssangyong Markası, Actyon Sports Ve Kyron Hakkında

Duster 'dan sonra Kyron 'a geçmek için nasıl bir tarif vermeliyim bilmiyorum :) Kyron bence çok üst araçlardan biri. Ben markayı genel itibari ile beğeniyorum, servisleri iyi güleryüzlü ilgili. Eski bir duster sahibi olarak şunu size şöyle söyliyeyim, Duster ile Kyron 'un 2 ortak...
  3. SERKANEFE

Hakkari

Keyfiniz bol olsun :) Sent from my iPhone using Tapatalk

4. SERKANEFE

Hakkari

Bu ne böyle ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. SERKANEFE

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Samimi cevaplarınız için teşekkür ederim, araç içinde uyku tulumunda kalıyorum, uyku tulumunun konforlu yatışı -18 derece, extreme kalış ısısı -24 derece. Termal içliklerim, zippo cep sobası ve sıcak torbamıda eksik etmiyorum. İlerleyen süreçler içinde webasto almayı planlamaktayım. Çadır bana...

6. SERKANEFE

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

4.x4 aracım var (avatardaki araç değil Ssangyong Kyron) hem yaz lastiği var üstünde hemde yan basamakları, kamp alanına çadırların kurulduğu alana kadar ileleyebilir miyim ? Ben genel itibari ile araç koltuklarını yatırıp araç içinde kalıyorum da bu yüzden sormaktayım

7. SERKANEFE

Lütfen Yardimci Olun ...şanzıman Valf Tablası Sorunu..... !

Bence birde y.bosna şahsuvaroğullarına bir gidin derim.
  8. SERKANEFE

Yedigöller Bölgesi Kamp Tavsiyesi

%10 'luk kısmı tozlu yol imiş, gerisi asfalt.. Bolu'nun içinden sonra ki yol için söylüyorum, birde istanbuldan gelirken ki istikamet var kasaba içinden, ordan girmeyin.

9. SERKANEFE

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Aracım Kyron 2.0 L XDI Limited 4x4 İstanbul

10. SERKANEFE

Ssangyong'la Anavatanına Dönüş...

Motorcu bir arkadaşım, Moğalistana giden bir yolda, Türkiye'den birileri ile karşılaşır, amca ve yenge yaşlı. Araç Fiat Doblo.. Aracın ne altında ne de üstünde ek bir donanım, sanırsınız ki, ibb sosyal tesislerine çay içmeye gitmişler. Amcanın çocukluk hayaliymiş, onu gerçekleştiriyorlarmış...
  11. SERKANEFE

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Teşekkür ederim Sedat Bey.. Tabi, buradaki değerli arkadaşların tecrübeleri ile olsun, nette ki bilgiler ile olsun geniş kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra almaya karar verdim. Ssyangong markasının araçları gerçekten güzel, sadece biraz ön yargıları yıkmak gerekiyor. Duster ayrı bir...

12. SERKANEFE

Herkese tekrar merhaba, Değerli bilgilerinizin doğrultusunda, Duster 'ı mı satıp Kyron aldım. Depomu fulledim (6o Lt 220 TL) 400 km kullandım ve depom daha yarıda.. Yakıt ile ilgili kaygılarım vardı ancak,aracın bu değerleri kaygılarımı yok etti. Duster 'dan sonra, 3 Level atlamış gibi...
  13. SERKANEFE

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) İstanbul maslak, hergün 60 km iş çıkışı cumartesi pazar gezmeleri dahil maximum 7.6 görüyorum. 7.8 gördüğümde oldu ama çok trafikti 8 -9 offroad haricinde hiç görmedim Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. SERKANEFE

Korando Sports 4x4 (gelirse) Vs. Amarok

Ynt: Korando Sports 4x4 (gelirse) Vs. Amarok Korondo sports gerçekten mükemmel. Araba konforunda pick up. Biraz daha konfora önem verin derim çünki şehiriçinde daha çok kullanacaksınız malüm yollarımız berbat, arkadaki insanlarada yazık. Amarok'un içi biraz daha basit kalıyor korondo'ya...

15. SERKANEFE

Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Ynt: Yedi Göller Kamp Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Hala yollları yapmamışlar mı.. Ben o yolu bi daha çekmem bitmiyor nasıl bi yolsa Sent from my iPhone using Tapatalk
  16. SERKANEFE

Benimkide 7.8 yakıyor şehir içinde duster, sakin kullanımda 5.3 'e kadar düşüyorum. 9 litre benim içinde çok makül.. Araba çokta güvenli açıkcası, inşallah bu başlığın altına, kyron'un resimlerini paylaşırım. Bu forum bugüne kadar çok güzel arkadaşlıklar, nadide insanlarla tanışmamı sağladı...
  17. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Ahmet bey açıklamalarınız benim için çok kıymetli, teşekkür ediyorum. Kyron'u istiyoum evet benim yakışıklıdan da vazgeçemiyorum benim ilk aracım bu arada :) ama kyron'u da almalıyım. Kyron'un Full modelleri hangisidir? Sent from my...

18. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Sabri bey merhaba, Ben arabayı çok beğendim şuan sadece yakıt konusuna takıldım, 100 km 'de ne kadar yakıyor kyron? Şuan ki dusterınız 4x4 110 bg mi ? Ve duster'da kaç litre yakıyorsunuz ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Bim abi :) Nasıl cevap vereyim bilemedim. Samimi olayım. Araba konforlu, büyük araç tam istediğim gibi, son teknolojide sunulan herşey var araçta.. Eskiden metro kullanırdım şimdi kullanamıyorum, son 2 senedir araba ile gidip geliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri