Sevgili dostlar
Geçen hafta cuma günü oğlumla beraber aladağlarda kamp attık,göl tamamen donmuş ve inanılmaz güzel manzaralar sunuyordu,gece kar yağışı bir ara kuvvetli rüzgarın etkisi ile tipiye döndü.çok güzel bir gece geçirdik lakin 10 yaşındaki oğlumun tüm tedbirlerime rağmen çok üşümesinden dolayı ve arabamın binek araç olması,kar yağışının şiddetlenmesi nedeniyle maalesef cumartesi öğleden sonra kampa son vermek zorunda kaldım.sevgili rabbit le buluşma ve tanışma isteğimizde maalesef kursağımda kaldı. En çok beni üzen şey ise her tarafın çöp ile dolu olmasıydı.inanın arabamda yer kalmayana kadar götürdüğüm çöp torbalarına piknikçilerin bıraktığı çöpleri doldurdum. Şimdi yapılacak geleneksel kampa mutlaka katılacağım fakat bu sefer arabayla değil sırt çantamı sırtlayıp geleceğim.kampa katılacak arkadaşlardan bir ricam var.aracı ile gelecek bir arkadaş ile görüşüp kendisine para ileterek benim için de odun almasını rica edeceğim.zira orada çok ihtiyaç olacak.yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ederim.