Arama sonuçlarınız

1. Serhun

As 250 Doç Kafa Sallıyor 70 - 80 Km Aralarında Sarsıntı

Ön dingilde çekis sistemi var mı. Arac dört çekerse saft da sorunlu olabilir.

2. Serhun

cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ?

LPG sistemi ayariyla (kafa ayariyla ) oynamamışlarsa karburatore giren hortumu karburatorun içine doğru kaydırmıs olabilir.
  3. Serhun

Parçalar saglam gibi gözükse de bozuk bosluk vb sekilde ise veya sağlamlığından şüpheniz var ise değiştirmelisiniz. Kolay gelsin kazasız belasız sürüşler.

4. Serhun

Tekerlek rulmaninda sorun varsa öncelikle onu kontrol etmeli. Sarsıntı tek taraftan oluyorsa tekerlek rulmanindan olur. Tekerlek rulmaninda sorun yoksa Saseye bağlı makas kulaklarından ön tarafa bağlı olanlardan az da olsa dengesizlik olur Sarsıntı aracın yolda saga sola gezme seklinde ise S...
  5. Serhun

Grand Cherokee 2.7 Geç Marş Alma

Gecmis olsun halledildigine sevindim.

6. Serhun

Komple Restore Edilen Bu Fren Sistemi Neden Tüv Muayenesinden Geçirtmez

Ön Balataları görmek için tekerleğin ortasındaki yağ kapağını çıkarıp rulmanın kopilyalı somununu dışarı alıp kampana ve janti lastiği komple sökülür. Arka tarafta arka aks sökülünce müdahale ediliyor. Doç tamircisi olursa iyi olur.

7. Serhun

97 Model Grand Cherokee 4.0 I6

Hayırlı satışlar güzel arac.
  8. Serhun

Resimdeki Pano

Sagda kalan output 1-2 çıkış demek oluyor ama sistemde çalışmayan ne var onlara bakmalı.
  9. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Konu bizim memlekete gelmiş ne güzel. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

10. Serhun

Komple Restore Edilen Bu Fren Sistemi Neden Tüv Muayenesinden Geçirtmez

Frenlerde %30 da fazla sapma nedeniyle muayeneden geçemeyiz. Ön ve arka kampanalarda balataların eşit tutması için bisiklet fren teli gibi tel gergi olması gerekir. Fren ayar cırcırları otomatik değil. Düz tornavida ile lastiği yerden kesip kendiniz ayarlarsınız. Kampana ve balata durumu...

11. Serhun

2007 Model Suzuki Jimy Emülsiyon Lambası Yanıyor

Arac LPG li ise yapmış olabilir. Yakıt kalitesi veya sensör arızası varsa yapabilir. Katalitik konvertor sorunu nedeniyle de yapmış olabilir. Normalde zarar görmemesi gerekir gecmis olsun.
  12. Serhun

Pajero 3.5 V6 Aldım Sizce Yorumlarınız?

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

13. Serhun

Defender Acil Yardim

Sorunun halledilmesine sevindim.
  14. Serhun

Ford Focus Karar Vermeme Yardımcı Olun

V40 ile S40 arasında tercih için konuşursak S40 derim. S40 model yilini goremedim ama durumu daha iyidir mihtemelen Parça ve servis fiyatları forda göre yüksektir
  15. Serhun

Transporter T5 Yüksek Tavan Karavan

Çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.

16. Serhun

Ford Focus Karar Vermeme Yardımcı Olun

2006 modelini kullandım birçok arac değiştirdim. Başka bir arac düşünüyorsanız satiilir veya takasta değerlendirilebilir. Bugüne kadar kilometre ve boya takıntım olmadı çok lüks araçlar ve çok baz araçlar da kullandım. Ama piyasada insanların isteklerine göre sekillendiginden satmak daha uygun...
  17. Serhun

Frontera Cilar Buraya

Aracın cami düz ise oto camcilarda yenisi yaptirilabilir. Pleksiglass da yapılır sanırım üstündekini Pleksiglassdan yapmışlar. Bulunduğunuz il bilgisi verebilirseniz tecrübe edilmiş oto döşemeci de tavsiye eden üyeler olabilir. Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
  18. Serhun

Defender Acil Yardim

Motoru tanimiyorum genel olarak birbirine benziyor dersek Motorun yağ dolum yerinin olduğu kısım külbürütor kapağı yanı subapların bulunduğu kısımdan bahsediyorsak. Bu kapağın contasını degisebilirsiniz. Genelde kolay ulaşılır bir kapaktır sogukken değişmeli Aracın gitmemesine sebep...

19. Serhun

Doblo (maxi) Mikro Camper D2

Çok kullanışlı ve sağlam bir yapı olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle Bilgi paylaşımı ve fotolar için teşekkürler.
  20. Serhun

Defender Acil Yardim

Fren ayarı yapıldıysa eskiye göre sıkı olabilir. Tekerlek rulmanlarinda bozulmuş olan olabilir. Diferansiyel ve sonrasında Sanzuman da mekanik aşınma vb birşey olmuş olabilir. Dıştan içe doğru yukarıdaki sıralamaya göre kontrol edebilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri