cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hotquns Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,093
Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ?

huseyin43' Alıntı:
94 cj5 ? enterasan resim paylaşır mısınız?
.

IMG_20130213_142727.jpg

Etiketler

Motorum iyi karbüratör sıfır LPG tesisat sıfır (Aldesa) aracı çok yormam elekronik ateşleme kablolar sıfır v.s. Yakıtım 1 TL ve üzerinde. Ben bu işi çözemedim. Ki ben ayar konusunda hassasım. Daha öncede 100 lük benzinli dodgem vardı. Arkadaşlar o yıllar benim yakıtımın yarı kadar yaktıklarını söylerlerdi. Bir terslik var ama nerede bilemiyorum.

Naturalist61' Alıntı:
Motorum iyi karbüratör sıfır LPG tesisat sıfır (Aldesa) aracı çok yormam elekronik ateşleme kablolar sıfır v.s. Yakıtım 1 TL ve üzerinde. Ben bu işi çözemedim. Ki ben ayar konusunda hassasım. Daha öncede 100 lük benzinli dodgem vardı. Arkadaşlar o yıllar benim yakıtımın yarı kadar yaktıklarını söylerlerdi. Bir terslik var ama nerede bilemiyorum.
bu gün depomu fulleyeceğim.tam olarak ne yaktığını tekrar hesaplayıp yazarım .yanlız benim araç 2500 cc.

Naturalist61' Alıntı:
demekki hava yakıt oranı iyi değil ki yakıtı fazla yakıyor..

az önce depomu doldurdum 61 krş yakmış.havanın durumuna göre değişiyor herhalde.

ruhsatta 94 olmasının ne önemi var bence önemli olan aracın herşeyiyle cj olması

cj5 ci' Alıntı:
ruhsatta 94 olmasının ne önemi var bence önemli olan aracın herşeyiyle cj olması
Bizim memurlarının zamanında ki okuma yazma oranından kaynaklanıyor sanırım bu.

SaygınOzdemir' Alıntı:
Bizim memurlarının zamanında ki okuma yazma oranından kaynaklanıyor sanırım bu.
alakası yok orjinal 1994 model.sadece iran yapımı.

bence fena değil,tabi offroad yaptıysanız iyi bile sayılır malum fazla hareket.

nicodemet' Alıntı:
bence fena değil,tabi offroad yaptıysanız iyi bile sayılır malum fazla hareket.
hiç bir sıkıntısı yok tabir caizse canavar gibi.sadece asfaltta bu lastiklerle biraz hız yapamıyorum .bu araç orjinalden 4 vites.

kaptan_11' Alıntı:
alakası yok orjinal 1994 model.sadece iran yapımı.
aracın resmi varsa görebilirmiyiz. ben bu araçların orjinalınin amerikada üretildiğini biliyordum ???ben mi yanlış biliyorum

o araç hikayesi başka olabilir yada cok benzer bi araç üretti bunlar mesela bu resimdeki jeepin markasını bilen varmı cj cok benziyor ?

kia-rocsta-02.jpg

bafralı55_jc5' Alıntı:
aracın resmi varsa görebilirmiyiz. ben bu araçların orjinalınin amerikada üretildiğini biliyordum ???ben mi yanlış biliyorum
var tabiki.cj 5 ler yanlış bilmiyorsam 10 kadar ülkede üretildi .hepside aralarında farklılıklar gösteriyor.

IMG_20130213_142727.jpg

IMG_20130216_173845.jpg

öncelikle mesajımı okuyan herkese merhaba...bende 77 model cj5 var ve şöyle bi sıkıntı çekiyorum, aracım tüpte km ye 50 kr yakarken birden 1 lira yakmaya başladı... olmuş olduğum ilde de cj ustası bulunmadığından çok sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..( muayene zamanı karbüratörden benzin kaçırması nedeniyle gitmiş olduğum usta kendince bir şeyler yaptı nolduysa ondan sonra oldu zaten )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR