Arama sonuçlarınız

1. Tempus

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Böyle giderse Gülazer benim patrolden önce çıkıcak maşallah :)

2. Tempus

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Bu arabayı yapma nedenim olan video ;D http://www.youtube.com/watch?v=RynrVN4nU1E
  3. Tempus

lastik yardımı....

Ynt: lastik yardımı.... Merhaba hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. iki lastikde iyidir ikisinin arasında fark yok gibi desen olarakda çok benzerler. ikisinide kullandım ikisinin arasında herhangi bir fark görmedim :)

4. Tempus

Çoban Aranıyor

Ynt: Çoban Aranıyor Nefret ettiğim şehir hayatını bırakıp benim de gidesim geldi ;D ;D ;D
  5. Tempus

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 dostlarımın benim araba için dediği gibi, "Çizmezsen biz çizeriz" :)))))

6. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası unimog alıp v8 taksaydınız daha kolaydı be :)))))

7. Tempus

Cadillac Escalade- Hummer- Porche Cayanne- Mercedes g tercihinde yardim...

Ynt: Cadillac Escalade- Hummer- Porche Cayanne- Mercedes g tercihinde yardim... Mercedes G yada Toyota Land Cruiser vx200 alın burda her zaman para ederler diğerleri burda birkaç sene sonra 2. elde çok fiyat kaybediyor
  8. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye http://www.youtube.com/watch?v=FlMLMikdTOY hastasıyız bu sesin görüntüye gerek yok :)
  9. Tempus

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor yok sanırım onu beyoff oyunlarına yetiştiremem :)

10. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye çok saol görüşmek üzere :)

11. Tempus

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor benim stickerlar hazır ;D
  12. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Çıkar yakında hepsi ihaleye :)

13. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Haluk direksiyonu aldım çok saolasın, bir yandan da OMP Sparco filan araştırıyorum
  14. Tempus

ARB Türkiye Kampanya

Ynt: ARB Türkiye Kampanya ben haberciyim sadece kontak bilgileri yazıda var ordan her türlü bilgiyi alabilirsiniz :)
  15. Tempus

ARB Türkiye Kampanya

ARB Türkiye Nisan ayı için özel bir kampanyaile Difransiyel Kilidi alanlara , kilit için gerekli Hava Kompresörleri ‘ni ücretsiz hediye ediyor ve montaj için ekstra ücret almıyor. Yurtdışında Off Road Aksesuarları ve Ekipmanları ile ilgili sürekli gördüğümüz benzer kampanyaları ülkemizde görmek...

16. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Haluk güzelmiş aslında , ama uyarmı yada nasıl uyar onu bilemedim.
  17. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası bu lastik çapı için bu 2. arazi şansımanı macerasına girmeye gerek varmıydı ?
  18. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye bakalım güzel bişey olucak o kesin, siyah olucak 38cm bulursam 38 olmadı 35 :)

19. Tempus

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Bunu yıllardır söylüyordum sonunda birileri akıl etmiş çok doğru bir karar
  20. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye yok üzerindeki 35 en fazla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük