admiral' Alıntı:Aracımın ve kendimin yarışmak için hazır olamadığını biliyorum.Ancak iyi bir aktivite ve benim için iyi bir tecrübe olacağı düşüncem her geçen gün kuvvetleniyor.Forumdaki paylaşımları gördükçe heyecanım gitgide artıyor ,etkinlikleri iple çekiyorum.Bu fırsatı bize sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla.
Not:Belki yeri değil ama;Ekipman hazırlamağa uğraşıyorum,strap için belli bir uzunluk varmıdır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
admiral' Alıntı:Daha uzun olması sıkıntı yaratırmı? Gerekirse iki parça yapabilirim.
Teşekkür ederim.
outlaw06' Alıntı:Vay arkadaş.Trabzona bakıyorum,boluya,istanbula,kocaeline,maraşa!Helal valla.Etkinlik buluşma beraberlik vs.Koskoca başkent ankarada senede 1 yarış olur.İzlemeye 60 kişi gelirHelal olsun .(acizane, mazur görünüz)
cj5amc79' Alıntı:bayanlar etabı varmı
Tempus' Alıntı:benim stickerlar hazır ;D
Aslında etkinlikler geçen yıllarda daha fazla idi ama sağolsun hükümetimiz dünyanın en pahalı yakıtını satmaya başladığından dolayı bu sene bayağı azaldı.outlaw06' Alıntı:Vay arkadaş.Trabzona bakıyorum,boluya,istanbula,kocaeline,maraşa!Helal valla.Etkinlik buluşma beraberlik vs.Koskoca başkent ankarada senede 1 yarış olur.İzlemeye 60 kişi gelirHelal olsun .(acizane, mazur görünüz)