ahmet.s' Alıntı:Zafer bey ilk kez böyle bir organizasyona iştirak etmek istiyorum. Ama hak verin ki nasıl gelinir ne yapılır inanın ki bilmiyorum. Neler getirmek gerekir. Ne tür hazırlık yapmak gerekir acaba
Turgay bet andoff un etkinlik tarihi belli değilki daha.Kulüp başkanı Mustafa beyin alanda hazırlık sırasında kaza geçirdiğini ve şu an halen hastanede olduğunu etkinlik tarihininde 1 nisandan sonraki bir tarihe erteleneceğini öğrendim.(yoksa tarih bellide benmi duymadım) ?Fantastic Light' Alıntı:Birde ANDOFF'a denk gelmese süper olacaktı ama hayırlısı ..
cj5amc79' Alıntı:bir aksilik olmazsa oradayız
outlaw06' Alıntı:Turgay bet andoff un etkinlik tarihi belli değilki daha.Kulüp başkanı Mustafa beyin alanda hazırlık sırasında kaza geçirdiğini ve şu an halen hastanede olduğunu etkinlik tarihininde 1 nisandan sonraki bir tarihe erteleneceğini öğrendim.(yoksa tarih bellide benmi duymadım) ?
mrf46' Alıntı:kahramanmaraş off-road derneği ve şahsım adına oyunlarınızın birlik beraberlik ve neşe içerisinde gecmesini dilerim....umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız
kursadgolf' Alıntı:BU SEFER UNIMOGLA GIRICEM BENDE BAKALIM NE OLACAKK
kursadgolf' Alıntı:BU SEFER UNIMOGLA GIRICEM BENDE BAKALIM NE OLACAKK
zafertogay' Alıntı:unimog enteresan 2. unımog olacak hayırlısı