Arama sonuçlarınız

1. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Arabada CJ olan ne abi ;D ;D ;D ;D

2. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak amerikada 54 takılmış cj lere baktım videolarda zaten şase değiştirmişler önden arkadan şase çıkıyor kupadan uzun. Kendi şasesi ile bencede imkansız
  3. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Ben söyledim tam turda ön ve arka lastikler birbirine sürtebilir diye ;D

4. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak CJ sanırım :)
  5. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak 54 ısmarladılar abi :)

6. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Bu yazının özünde bende büyük lastik takmaya karşı değilim, sadece büyük lastik takma nedenleri, ve büyük lastik takarken doğru takılması hakkında insanların biraz düşünmesi için yazdım. İlk kez off road yapan ilk off road arabasını modifiye eden daha hiç araziye...

7. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak hahahaha, bence sen bu konuda bir yazı yaz onuda ekleyeyim Yavuz abi ;D bu lastik işi çığrından çıkmadan önce sen zaten büyük lastikler takıyordun :)
  8. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Her zaman en doğru olan bizim için en doğru olmayabilir. Ama dogruyu bilmek iyidir :)
  9. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Torsiyonlu araçlar standart kullanımda iyiler . Ama yükseltme ve büyük lastik takma konusunda zor araçlar. Baya kapsamlı ve pahalı kitler kullanmak gerekli.

10. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Benim pajeroya koyduğum lastikler o aracın o tip bir yükseltme ile en üst sınırıydı, ve Pajero görsle olarak güzel görünsün diye yapıldı , mantıklı olarak bir araç yapmak isterske ve yine pajero yaparsam muhtemelen 32 11.5 15 lastik takarım :) önü torsiyonlu araçlar...

11. Tempus

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Çok keyifli, önemli olan da bir şekilde bunları yapabilmek neyle nasıl olduğu çok önemli olmadan gezebilmek. :)
  12. Tempus

Büyük Lastik Takmak

Lastik Çapı Büyütüyoruz Ama Neden Ve Neye Rağmen? 4x4 Off Road severlerin sürekli içlerinde doymayan bir lastik çapı büyütme arzusu var. 31" olan 33" yapıyor, 33" olan 35 yapıyor, 35" olan 38" 42" lere göz dikiyor. 42" olanlar 54" leri nasıl takarım aracıma dertlerine düşüyor. Peki bu lastik...

13. Tempus

Forumda neden "malum site" diye sözediliyor?

Ynt: Forumda neden "malum site" diye sözediliyor? Anlarsın ya ;D ;D ;D ;D
  14. Tempus

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor bende off road yarışlarına sabahın köründe gidip akşama kadar orda fotograf çekip gelmiştim, 2-3 fotograf yükleyip yorgunum kalanları sonra yüklerim dediğim için demediklerini bırakmamışlardı , ne saygısızlığım kaldı ne ciddiyetsizliğim :))...
  15. Tempus

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de tamam o zaman 10 sayfayı yarım yamalak okuyunca ikisini karıştırmışım teşekkürler :)

16. Tempus

Çoban Aranıyor

Ynt: Çoban Aranıyor bana uyar ;D
  17. Tempus

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası evet malesef farklı 12 - 24, zaten üstündeki led 12 ise 24 de kullanamazsın. ama tip olarak istediğim bu hatta bunların panel olarak 6 lı filan satılanlarıda var 12v ama 24v bulamadım
  18. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası baktım bunlara güzeller. ama ben devre kesiciyi anahtarlı tip yapıyorum anahtar gibi alıp gidicem. switch lerde de kapaklı rally tip bakıyorum bulamazsam bunlardan alıcam

19. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Benimde kafamda çok güzel bir panel yapma fikri vardıda, arabanın bitmesi o kadar uzadıki o işlere hiç girmeden arabayı yürür hale getirip sonra o işleri yapmaya karar verdim. benim araba 24v olduğu için...
  20. Tempus

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Sonunda o ön far görüntüsünden vazgeçmişler şükür güzel olmuş :) Ama şasesiz bir kamyonet fikri garip geliyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri