Okuduğum pek çok mesajda sahibinden.com'dan malum site diye sözedilirken, kimi iletilerde alaycı bir şekilde anılıyor. Nedenini anlamak için geçmişte forumda konuşuldu mu diye araştırmaya çalıştım, ancak herhangi bir bilgiye rastlayamadım. Bilgilenmek amacıyla sıkça kullandığım bir site. İlan içeriklerinde kimi zaman aşırılık ve tutarsızlıklar oluyor ama, bunun sorumlusu olarak tiye alınacaklar ilanları verenler olsa gerek. "Reklama alet olma kaygısından" mı isimden bahsedilmiyor diye düşündüm, ancak pek çok ürün ve marka isminden sözediliyor ki, bunu da bilgi edinmek ve karşılaştırma yapmak amacıyla çok yararlı buluyorum.
Malum site diye sözetmek forumun belirlenmiş kurallarından biri midir ya da kendiliğinden kullanıcılar tarafından geliştirilmiş bir tavır mıdır merak ediyorum. Deneyimli kullanıcı ya da moderatörler bilgi verebilirse memnun olurum.
Teşekkürler.
Malum site diye sözetmek forumun belirlenmiş kurallarından biri midir ya da kendiliğinden kullanıcılar tarafından geliştirilmiş bir tavır mıdır merak ediyorum. Deneyimli kullanıcı ya da moderatörler bilgi verebilirse memnun olurum.
Teşekkürler.