Arama sonuçlarınız

1. A

Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü serhat bey ben alırsam gazı kendim takmayı düşünüyorum heralde brc falan takarım diye düşünüyorum.siz aracınızdan genel olarak memnunmusunuz işin açıkçası aynı paraya rav4 de var ama subarunun yanında ne kadar araç sayılır oda tartışılır.sizce bu...

2. A

Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend sn binali genç bey ve bahadır beye yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.bu lpg tankı olayı canımı sıkıyor başka birşey değil siz olsanız kaç lt lik tank kullanırsınız ben %80 şehir içi kullanan birisiyim ve hayatta agresif araç kullanmam.bu aracın...
  3. A

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend nissanı düşünmüyor değilim ama 200 km de 1 depo lpg mi alacağım onu anlayamadım

4. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü sn binali genç bey ben normal olarak %80 şehir içi kullanıyorum Subaru araştırmalarındayım nissanlardan edindiğim bilgilere göre 98 99 olanları 363 tl vergileri var beni tek korkutan şey yakıt dayandırabilirmiyim bu gece gine benzine 13 krş lanet...
  5. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü almanların konforu hiçbirşey ile kıyaslanmaz caddy miz var konforu hiçbirşeyde yok bence sınıfına göre

6. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü sn binali genç bey sizin kullandığınız profil resmindeki araç nissan pathfinder 3.3 v6 mıdır bu araç ile subaru arasında gitgeller arasında kalmıştım bu araç hakkında bilgi verebilirmisiniz

7. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü veriler gerçekten çok açıklayıcı ve anlamlı
  8. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü bu konuda çok haklısınız reno ve daica markalar çoğaltılabilir brc öneriyorlar yaygın servis ağından dolayı olsa gerek herhalde.erol bey sakın aracınızı yetkililere satmaya kalkmayın adamın suratına küfür eder gibi aynen dediğiniz gibi doğan...
  9. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü anlayamadığım birşey var piyasadaki turbolar turbosuzlardan daha ucuz anlam veremedim gitti.sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz.galericiler piyasayı mahvetmiş durumdalar.belki 24 25 bine alacağımız araçlar 29 30 dan aşağıya değil bu beni çok sinir...

10. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü dün geceden bu sabaha kadar oturdum ve forumda ne kadar bu araç hakkında bilgi var ise okudum aracı övenlerde var dokunma zengin işi can yakar diyenlerde kimisi takmış kafayı siboba kimisi vergiden şikayetçi.forumda;şanzıman vuruntuları motor...

11. A

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend yorum yazıcak kimse varmıdır görüşleriniz benim için değerli ve önemlidir :)
  12. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü aslında dediğiniz gibi forester diğer araçlardan tamamen farklı bir konsepte sahip bir araç.km olayına aslında dediğiniz gibi pek takılmamak lazım nihayetinde yetkili servis bakımlı olunca.sizce 2002 2005 arası kasa forester'a en fazla ne kadar...

13. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü sayın erolkan bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :)nıssan pathfinderin 6 aylık bandrolu yaşından dolayı 98 99 olanınki 363 tl olduğunu öğrendim ama bu aracında subaruya göre biraz büyük olduğunu düşünüyorum ve 2 el rakamları nereden...
  14. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar bende aranıza yeni katıldım sayın gezenbilir üyeleri...şu an nissan pathfinder 3.3 ile forester 2.0 x trend arasındayım
  15. A

öncelikle merhabalar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım bu sefer farklı bir tarzda araç kullanmak istiyorum aklımdaki araç nissan pahtfinder 3.3 yada subaru forester 2.0x turbosuz trend iki araç arasında çok kararsız kaldım nissanın arızasızlığı sorunsuzluğu ile ünlü olduğunuda bilirim değerli...

16. A

Öncelikle tüm gezenbilir ailesine merhabalar aranıza yeni üye olarak ve bu forumu çok severek katıldım.bu aralar bende yerden biraz yüksek ama beni üzmeyecek temiz bir 4x4 almaya karar verdim ve uzun inceleyişlerdeyim.aklımda 2002 2005 arası turbosuz temiz bir forester almayı düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri