Arama sonuçlarınız

1. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ümit bey aracımın özelliklerini ilk mesajımda belirmiştim yine tekrarlıyayım Duster Laureate 1.5dCi 110 bg 4x4 +Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar) ,Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön...

2. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Aracımı 43750 tl na plaka masrafları bana ait olmak üzere yalova bayisinden aldım yaklaşık 350 tl plaka masrafım oldu 900 tl lastik ,500 tl cam filmi ve tavan folyosu,550 tl performans yazılımı 200 tl diğer nmasraflar olmak üzere yaşık 46000 tll oldu.
  3. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? dış sıcaklık ölçer sensörünün tanpon içine yerleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum orjinal araçlarda genelde böyle sıcaklık gölgede ölçülmesi gerekir yazın güneşte 50-60 dereceyi gösterir bu şekilde

4. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? arakadaşlar yeni aldığım lastikler yakıt tüketiminin yanında aracıda çok tok ve güzel gösteriyor.
  5. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bir düzeltme yapim aracımızın orjinal lastik ebadı 215/60/16 diğilde 215/65/16 ayrıca 195 taban genşiliğ lastik yol tutuş açısından zaafiyet yaratacaktır.

6. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? chhip tuing yazılım uygulamasını http://www.pschiptuning.com/en/index.asp burda yaptırdım fiyatı 550 tl

7. H

Dacia Duster Chip Tuning

Ynt: Dacia Duster Chip Tuning ümit bey neden dacia duster başlıklı konu altında tecrübelerimi paylaştım burdada bahsedim ,aracıma perfrmans yazılımı uygulattım aracımda yaklaşık 20 pc yakın bir güç artışı oldu bu artış dinamometrede ölçüldü.Duster den önceki araçlarımdada yazılım kullandım hiç...
  8. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 225/70/16 lastikler sorun yaratmıyor sadece zincir takmak gerektiğinde zincir payı yok 4*4 araçtata zincir ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.
  9. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bagaj havuzu 4x2 ve 4x4 ünkü aynı bana gelen bagaj havuzunun üzerindede 4x2 yazıyordu aldığım firmayı aradığımda bunların tek model olduğunu ifade ettiler.

10. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Araçla ilgili yorumlarıma gelince önce olumsuz olanlardan başlamak istiyorum 1.Arka firenlerin kampana oluşu 2.dış ısı göstergesinin olmayışı 3.yol bilgisayarında anlık tüketim değerlerinin görülememesi 4.mp3 çaların direksiyondan kumandasında otomatik radyo...

11. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? forum sitelerinde dosya paylaşımı konusunda biraz acemiyim aynı reimlerden bir kaçtane fazladan ekledim istemeden silemedim.
  12. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster?

13. H

Neden Dacia Duster?

14. H

Neden Dacia Duster?

15. H

Neden Dacia Duster?