Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,357

Etiketler
Ynt: Neden Dacia Duster?

SERKANEFE' Alıntı:
resim için çok teşekkürler kablolar içeriden gidiyor sanırsam, birde gece rengi nedir acaba ?

İçerden değil cihazın sol tarafında kablo gözüküyor zaten. Soldaki boşluktan aşağıya doğru iniyor. Sarı çizgi olarak belirttim

Termometre2.jpg

merhabalar,

konuya ortadan girdim ama o termometrenin dış ısı ölçümü için bir sensörü var (kablolu). en doğru yer olarak sol ön kapı ile sol arka kapı arasında kapıları kapattığınızda görünmeyecek şekilde, tam orta direğin marşpiyelle birleştiği kısma koyduğunuzda mutlak doğru ölçüm alabiliyorsunuz (kapı sızdırmazlık fitillerinin dışında kalmış oluyor ve dış sıcaklığı çok doğru okuyor) . resim koyamadığım için özür dilerim. ilk fırsatta deneyeceğim lakin bir türlü vakit olmuyor. sizin resminizde görünen termometreden var, bende de...

kolay gelsin...

dış sıcaklık ölçer sensörünün tanpon içine yerleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum orjinal araçlarda genelde böyle sıcaklık gölgede ölçülmesi gerekir yazın güneşte 50-60 dereceyi gösterir bu şekilde

hakan2842' Alıntı:
dış sıcaklık ölçer sensörünün tanpon içine yerleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum orjinal araçlarda genelde böyle sıcaklık gölgede ölçülmesi gerekir yazın güneşte 50-60 dereceyi gösterir bu şekilde

değerli Hakan bey,

söylediğinize tamamen katılıyorum. "gölgede ölçüm" istenilendir esasen. o nedenle buna ilişkin detayı "termometre montajı" konu başlığında detaylandırmaya çalıştım elimden geldiğince. ilgilenen arkadaşlar bakabilirler. şayet delme, kablo ekleme vs. istenmiyorsa en sorunsuz ölçüm yapabilen optimum yeri de aynı başlıkta belirttim.

hakan bey, öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. benim merak ettiğim aracınızı kaça mal ettiniz. ?? ve nereden aldınız.

TÜRKCELL TEKNOMOBİL BİLGİLENDİRME MESAJINI AYNEN YAZIYORUM!!!
RENAULTUN KANATLARI ALTINDAKİ DACİA MARKASININ MODELİ OLAN DUSTER BUNDAN SONRA RENAULT'UN KENDİ MARKASIYLA ÜRETİLECEK VE SATILACAK. FRANSIZ ŞİRKET, DACİA DUSTERİN ÖNCELİKLE KÖRFEZ ÜLKELERİNDE SATIŞA ÇIKMASINDA RENAULT İSMİNİ KULLANACAK...

--- İNŞALLAH BEN ALANA KADAR 5000 ZAM YEMEZ

Değişecek birşey yok.Bizim kapsamıyor.Zaten Renault ve Nissan adıyla satılıyor.Mahindra veya ssongyong adıyla da satılacak.

Renault resmi sitesi:
"The model will be soon available in Ukraine, the Middle East (Jordan, Syria, Lebanon and Egypt) and certain African countries. Renault Duster will also be manufactured in the Curitiba (Brazil) and SOFASA (Colombia) plants in order to appear on South American markets."

http://www.renault.com/en/vehicules/renault/pages/duster.aspx

Nissan Duster:
Dacia_Duster_Nissan_499744762.jpg

Tam metin

"Bu model yakında Ukrayna, Orta Doğu (Ürdün, Suriye, Lübnan ve Mısır) ve bazı Afrika ülkelerinde satışa sunulacak. Renault Duster Curitiba (Brezilya) ve SOFASA (Kolombiya) tesislerinde sırayla üretilmiş olacakt ve Güney Amerika pazarlarında görünecektir."

Aracımı 43750 tl na plaka masrafları bana ait olmak üzere yalova bayisinden aldım yaklaşık 350 tl plaka masrafım oldu 900 tl lastik ,500 tl cam filmi ve tavan folyosu,550 tl performans yazılımı 200 tl diğer nmasraflar olmak üzere yaşık 46000 tll oldu.

Hakan Bey, aracı hangi paketlerle aldığını da yazarsa daha iyi olacak. Çünkü ben de en full olan yani Metalik Renk, Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar), Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı), Deri Döşeme Paketi (Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu), ESP + ASR, Park Sensörü ile birlikte 48.000TL'ye aldım.

Ümit bey aracımın özelliklerini ilk mesajımda belirmiştim yine tekrarlıyayım Duster Laureate 1.5dCi 110 bg 4x4 +Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar) ,Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı) ,Deri direksiyon simidi ve vites topuzu ESP + ASR + park sensörü 43750 tl sına plaka masrafları bana ait olmak üzere aldım plaka masraflarım 350 tl tuttu çünkü eski aracım trafik sigortası bu araca geçirildi.Ayrıca serviste yaptırmış olduğun çamurluk korumalarınada 500 tl ücret ödedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR