Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,357
Ynt: Neden Dacia Duster?

[attachment=1]

02012011455.jpg

Etiketler

forum sitelerinde dosya paylaşımı konusunda biraz acemiyim aynı reimlerden bir kaçtane fazladan ekledim istemeden silemedim.

Araçla ilgili yorumlarıma gelince önce olumsuz olanlardan başlamak istiyorum
1.Arka firenlerin kampana oluşu
2.dış ısı göstergesinin olmayışı
3.yol bilgisayarında anlık tüketim değerlerinin görülememesi
4.mp3 çaların direksiyondan kumandasında otomatik radyo frekeansının ayarlanamaması
5.otomatik ayna kumandasının el fireninin altında kalması
6.aracı stop edince farların kapanmamaması
7.araçtan inerken marşpiyerin çıkıntılı oluşu yüzündkıyafeti kirletmesi
Araçla ilgili olumlu yorumlarıma gelince
1.Yakıt tüketimi (uzun yolda 110-130 km hızla 260 kuruş yaktı)
2.Motor performansı özelliklede yazılım atıldıktan sonra harika 1,6 110 hp otomobillerden (ford focus, fiat brava 105 hp ,144 hp nissan navaradan çok daha iyi denenmiştir :smiley:
3.Süspansiyon konforu özellikle kasisli yerlerden gitmeye başladım :smiley:
4.Arazi performansı lastikleri büyüttükten sonra harika yaklaşık 4 cm daha yükseldi aracım
5.Kalorifer klima performansı
6.yol tutuşu

Hakan kardeş aramıza hoş geldin aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür.

Şebinkarahisarlı hakan; hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Diğer özellikler (deri vs. işleri) bir yana, ESP si olması mükemmel olmuş.

Olumsuz özelliklerinin 5 hariç,diğerleirne katılırım. El freninin altında kalması, galiba "durun da ayarlayın "demek oluyor.

Ümiterkan ve kahraman, lastik havalarını kaça ayarlatıyorsunuz? 29 düşük değil mi?

hakan bey aracınızı iyi günlerde kullanın.225-70-16 ölçülerdeki lastik sorun cıkarıyormu.camurluga sürtme hızın artması gibi. tşk

birde bu bagaj havuzunun 4x4 modeline uygun olanını nereden aldınız.arastırdıgım kadarıyla piyasalardaki 4x2 için.

Ben ön ve arka 29 olarak ayarlatıyorum kapılarda lastik basıncını o şekilde ayarlayın diye şablon koymuşlar.

bagaj havuzu 4x2 ve 4x4 ünkü aynı bana gelen bagaj havuzunun üzerindede 4x2 yazıyordu aldığım firmayı aradığımda bunların tek model olduğunu ifade ettiler.

Hakan Bey, aracınız hayırlı olsun, güle güle ve kazasız - belasız bir şekilde kullanın. Aramızda Duster'ı alıp da bu tür modifiyeler yapan en hızlı kişisiniz galiba. :D Aracın farlarına gelecek olursak, aracı stop edince farlar da yanık ise, far açık uyarısı yapan bir ses geliyor araçtan. Dış ısı göstergesi olmasını isterdim ama ben onu iç-dış ısı gösteren bir termometre araca takarak halletim. http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-dijital-ic-dis-termometre-pilli-450008/ProductDetails.aspx?productId=otm450008&categoryId=20024878 Bu arada aracınızın tavanındaki siyah kaplama çok yakışmış. Panaromik cam tavan gibi olmuş. Lastik Performansını da sormak istiyorum sürtme oluyor mu ayrıca. Sitedeki tek 130 Beygirlik Duster sizde. Nerde ve nekadara yaptırdınız acaba ?

225/70/16 lastikler sorun yaratmıyor sadece zincir takmak gerektiğinde zincir payı yok 4*4 araçtata zincir ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar arabamız ciddi çok sağlam kim ne derse desin, dün kırmızı ışıkta arkadan biri gelip vurdu, aracı nissan L200'dü,,benim araçta sadece local cizikler oluştu hatta gözükmüyor bile,ama L200 'ün ön tamponunda birşey olmamasına rağmen sağ ve sol çamurlukları bayagı bir yamulup dışarı fırlamış..Arabadan indik adam hakkını helal et diyor, baktım ettim aracıma birşey yok, bence sen hakkını helal et dedim, baksana aracın yamuldu,hata bende dedi,yoluma devam ettim.

Bu öküzler yüzünden araca demir koruyucu metallerden alıcam ön arka, bildiğim kadarıyla elia modifye bunları yapmakta, bu elia modifiyeyle nasıl iletişime geçerim alırım ön - arka koruma demirlerini arkadaşlar ???

SERKANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar arabamız ciddi çok sağlam kim ne derse desin, dün kırmızı ışıkta arkadan biri gelip vurdu, aracı nissan L200'dü,,benim araçta sadece local cizikler oluştu hatta gözükmüyor bile,ama L200 'ün ön tamponunda birşey olmamasına rağmen sağ ve sol çamurlukları bayagı bir yamulup dışarı fırlamış..Arabadan indik adam hakkını helal et diyor, baktım ettim aracıma birşey yok, bence sen hakkını helal et dedim, baksana aracın yamuldu,hata bende dedi,yoluma devam ettim.

Bu öküzler yüzünden araca demir koruyucu metallerden alıcam ön arka, bildiğim kadarıyla elia modifye bunları yapmakta, bu elia modifiyeyle nasıl iletişime geçerim alırım ön - arka koruma demirlerini arkadaşlar ???

Geçmiş olsun Serkan Bey, kazayı ufak çiziklerle atlatmışsınız, cana gelmesin mala gelsin diyelim. Ön ve Arka koruma demirleri taktırmak Türkiye'de artık yasak diye biliyorum. En iyisi Öne ve arkaya çelik tampon taktırmak :D

Geçmiş olsun serkanefe.

Bir nevi test olmuş oldu yani.

Allah böyle bir test nasip etmesin kimseye.

O koruma demiri işini öğrenirsen bizi de bilgilendir.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR