Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Zaten çoğu aracın bir yerinde bisi çıkıyor elbet yolları düşer diye dusunuyorum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

Ben ihaleden araç alan herkesin katılmasını isterdim zaten internete korando yazsalar cikiyoruzdur SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Hocam araca bisiler yaptıkça herkes ekleyecektir eminim bir şeyler şu ışıkları halledersem bende atarim bisiler çünkü daha dokunma fırsatı bulamadım araca SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

Hocam size dedim çünkü yanlış anlamayın Facebook'ta da siz varsınız ikisi paralel büyütmüş olursunuz diye dusundum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Hocam birde şey soracaktım facebook iyi güzelde bir de instagram mi açsanız aca korando türk olarak iranlilar fena kasıp kavuruyor oralari SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Hocam işte tek düşüncem o orada mı yoksa burada mı ama iyi bir usta bulursam orasi olur sonuçta oradaki ustalar aracı daha iyi tanıyor diye düşünüyorum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. A

Hocam benim de planım bu açıkçası oradan getirmektense orada hallettirmek tek sorun usta bulmak orada SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

General continental in arazi lastiklerini ürettiği firması hocam türkiye de çok şey yapılmasa da Avrupa ve Amerika da çok saygı gören bir markadır lastik karsilastirmalarinda üst sıralarda yer alır genelde SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Hocam ben petlas kullandım daha önce ve gerçekten memnun kalmadım ne arazide ne asfaltta yine de karar sizin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. A

Hocam general at2 veya at3 tavsiyemdir SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

Herkese iyi günlerde binmek nasip olur ins SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Hocam arkası da koltuklu değil ya koydum.minderi yanımda da arkadas vardı saatlerce oturduk gerçekten mutlu etti bugün araç beni SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. A

Sağlık olsun hocam biz böyle de seviyoruz bugün ufak bir araziye ciktim hiç üzmedi sağ olsun ama hiç arabayı çekmek aklıma gelmedi onun yerine bunu paylasayim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Galiba bizde yok hocam bu işler olsun böyle de iyi yanlaniyor arabayla tcs olmadığı icin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Hadi hayırlısı sizden daha da değişik şeyler bekliyorum acikcasi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. A

O zaman frenciye gidip baktırırim bakaljm.neymis sorunu SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. A

Hocam vın da bisi çıkmadı denediğimde. Gümrükten çıkan Çoğu araç gibi iki koltuklu aracım kopek vs olduğu içinde gerek görmedim ama koltuk girişleri var. Acaba arka koltuğu sokarken abs yi falan iptal mi ettiler SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. A

Geçen frene abandigimda sadece kızakliyor abs ye dayalı bisi göstermiyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. A

Hocam benim arabam iki kişilik arkada koltuk yok SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. A

Umarım çok baş ağrıtmaz şu işler tcs için gidecek yer biliyor musunuz peki istanbulda SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri