Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)
bu hafta bencede erteleyelim hadi abi sana katılıyorum.mahmut usta geçen haftayı kaçırınca bu hafta sınırları zorluyor :)
Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)
vay be dışardan resimlerle daha güzel görünüyor sanki yolları karları parçalıyor gibiyiz :) hepinizin ellerine sağlık
Ynt: Adanoff (20.02.2011) Batık Gemi - Kum ve Çamur Keyfi
1) mehmet atilla küpeli =toyota hilux td
2) fatih demir = L 200
3) semih çoban = toyota RAV4
4) hakan özgiray = chevrolet th.
5)nejat bindebir =suzuki vitara
6)mahmut demir = mt
7) oguz demir...
Ynt: Adanoff (20.02.2011) Batık Gemi - Kum ve Çamur Keyfi
evet bu hafta yağmur olasılığı çok yüksek.yağmur olursa batık gemi rezil olabilir. hadi hayırlısı bakalım yüreğimizin götürdüğü yere gideriz
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)
slmlar merhaba ben oğuz siz yinede TOYOTA ları pek hafife almayın ayça hanım... en sonki kar boğazı gezisinde siz yokmuydunuz ?
kuzenim bizde gençlerin önünü her zaman açmışızdır.genç çünkü deli dolu çılgın olur ele avuca sığmaz kendini dağa taşa vurur.
yürü be kim tutar seni :=) :)
tamam abi bende arabanın ufak tefek eksiklerini yapıyorum zaten.görelim gezelim gezip bileleim biz gezenbilir ekibiyiz :)
ooo bir meydan okuma savaşı seziyorum doğrusu..:) çok bir iddaam yok ama elimden geleni yaparım çünkü arabam yaşlı kurt ne yapacağı belli olmaz :)