Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih.d Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,479
Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

...

IMG_1108.jpg

IMG_1114.jpg

IMG_1115.jpg

IMG_1120.jpg

IMG_1122.jpg

Etiketler

selamlarr
normalde bende gezilerin 15 günde bir olması taraftarıyım..ama akşam mahmut ustayla konuştuk. o buhafta gitmekte kararlı gibi.ama ben buhafta gelemeyebilirim. aslında herhafta isteyen istediği yere gidebilir tabide biz gelemeyince aklımız kalıyor ya ondan böyle gitmeyin diyoruz bu hafta ;D

bu hafta buyuk ihtimalle bizde yokuz.istanbul var bu hafta fatihde yok :mad: dikkatli olun sizi çekecek araç kalmıyor :eek:

m atilla kupeli' Alıntı:
bu hafta buyuk ihtimalle bizde yokuz.istanbul var bu hafta fatihde yok :mad: dikkatli olun sizi çekecek araç kalmıyor :eek:

bizimde taşınma işleri son sürat devam ediyor..hafta sonuna yetiştirmeye çalışıyorum umarım bu hafta yetişir.. gitmeyi çok istediğim bi bölge..

merak etme dede ben senin yerine çekerim sen rahat ol ;D ;D ;D

Arkadaşlar bu hafta bizde senay hnmın doğum izni sonrası mesaiye başlıyor olması sebebi ile çıkamıyoruz... :(

grup olmadan karagol tadı olmaz mahmut usta bu geziyi erteleyelim:smiley:))

amigo' Alıntı:

hamdi abi çok haklı. grup olmadan tadı olmaz :smiley:öznur olmadan hiç olmazz:smiley:)

ama illaki mahmut usta gidecem derse onada karışılmaz amma eğer karagöle gidilirse bize söz verin bidahaki haftaya bizide oraya götüreceğinize ozaman istediğiniz her yere gidinn :D :D

amigo' Alıntı:
bu hafta bencede erteleyelim hadi abi sana katılıyorum.mahmut usta geçen haftayı kaçırınca bu hafta sınırları zorluyor :smiley:

selam arkadaşlar,

çooook eğlenceli bir pazardı, herkese teşekkürler. fotoları eklemeye çalışıyorum ama face'te paylaştım. hamdi bey, selçuk bey, araçlarınızın çok sayıda fotoğrafı mevcut. eğer isterseniz e-mailinize gönderebilrim.

Senay hanım cok tsk ederim..

hamdizal@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR