Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih.d Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,482
Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

arkadaşlar adanada ateş kırmızı hilux var tanıyormusunuz daha önce sitede görmedim full donanımlı bi hilüx yeni kasa sahibini bulun onun adanoff yakışır:D

Etiketler

foremost' Alıntı:
güzel abi kendi kimliğimizle artık kendi logomuz ve adımızla meydanlarda boy gösterelim adana ses getirsin akdeniz semalarında heeeyytt beeeee :D :D :D
evet abicim guzel olacak inş ;) bomba gibi çıkacagız meydanlara çok ses getirecek bu gurup goreceksiniz ;)

abicim stıckerleri bekliyoruz çıksın adanadaki 4x4 lere yapıştıracagız burhancım

23burhan23' Alıntı:
arkadaşlar adanada ateş kırmızı hilux var tanıyormusunuz daha önce sitede görmedim full donanımlı bi hilüx yeni kasa sahibini bulun onun adanoff yakışır:D
gorursem davet ederiz ;)

burhan bey bu hılux sanırım garaj arabası pek çıkmıyor ama yolda yakalarsak davet ederi o ayrı birde adanada 3 adet defenderci arkadaşım var onlarada sürekli haberleşiyorum gezilerden bilgi veriyorum bu arada boranın aracı sattığı gençte bize katılmak istiyor aracı büyük şehir belediyesi tiyatrosunun önünde kim görürse davet etsin arkadaşlar hep beraber büyüyelim

üstelik aracımı hidrolık taktırdığım yerdeki kaporta ustasıda meraklı bu işlere mavi cj6 varmış geçen sizi çatalan tarafında görmüş içi gitmiş adamın ayrıca basın köy de oturan tayfun abininde bordo land roveri var arkadaşlar oda bu işlere meraklı bu işe bayağı yatırım yaptı ;D ;D ;D

tayfun abinin aracı ;D[attachment=1]

2413333_53_full.jpg

foremost nickli kardeş walaha garaj arabası gibiydi tertemiz sanayideyydi adananın çıkışında bir yerdeydi adanadan geçerken gördüm

ayrıca sıtemizde açıldı arkadaşlar adanoff.com yavaş yavaş bi duzene girecek ;) orayada uye olun ;)

foremost' Alıntı:
burhan bey bu hılux sanırım garaj arabası pek çıkmıyor ama yolda yakalarsak davet ederi o ayrı birde adanada 3 adet defenderci arkadaşım var onlarada sürekli haberleşiyorum gezilerden bilgi veriyorum bu arada boranın aracı sattığı gençte bize katılmak istiyor aracı büyük şehir belediyesi tiyatrosunun önünde kim görürse davet etsin arkadaşlar hep beraber büyüyelim

Ben Hergün Görüyorum da Pek Selam Verme Yanlısı Bir Arkadaş Değil Sanırım :smiley: Arazideyiz Sticker'ını Görmesine Ragmen Pek Selam Vermeye Yanaşmadı Bana :smiley:

Arkadaslar bu haftaki etkinligimiz daha zor ama. degişik bir parkur olacak kayak takımları ve legenleri deniz yataklarını daha uzun bir kar pistine gidiyoruz yakında ayrıntıları yayınlarız bilginize :smiley:) bence nereye diye sormayın artık ADANOFF a güvenin ...:smiley:)

kemalhan bu dediğin arkadaş boranın aracını sattığı arkadaşmı yoksa o ise kulağını çekerim onun kefili bora merak etme yola getiririz ;D ;D ;D

amigo' Alıntı:
Arkadaslar bu haftaki etkinligimiz daha zor ama. degişik bir parkur olacak kayak takımları ve legenleri deniz yataklarını daha uzun bir kar pistine gidiyoruz yakında ayrıntıları yayınlarız bilginize :smiley:) bence nereye diye sormayın artık ADANOFF a güvenin ...:smiley:)

sabırzılıkla bekliyoruz hamdi abi :smiley:)))

amigo' Alıntı:
Yaa Hamdi abi hani 15 günde bir gezi yapılıyordu.. siz geziye gideceksiniz bense istanbula.. bu revamı şimdi :( :( :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.