Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,770
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

[attachment=1]

DSC_1042 [800x600].jpg

DSC_1043 [800x600].jpg

DSC_1044 [800x600].jpg

DSC_1045 [800x600].jpg

DSC_1062 [800x600].jpg

Etiketler

Yaaaa Sen Olmadan Bunları Nasıl Görücez Biz ? "Hilal Ayça Seyhan" Farkını Nasıl Yaşicazz ? Ellerine Sağlık Ablacım...

ayça fotolar yine mükemmel.ellerine sağlık.kim nederse desin çok güzell şekerr..öyle gezilere gelmiyorum filan demekle olmaz tamammı :smiley:) bırakmayız senii

buarada ben iyileştim diye ctsi ilaçları, kesip pazar geziye katıldım,pztsi spora gittim terledim salı günü nakavt :smiley:)
şuan itibariyle 3.iğnemi oldum:smiley: gezi faturası çıkıyor (bazıları kar iyi gelir ,mikropları ölüdür demişti ama ölmemişler sanırım :smiley:

hacer ablam sanada çok teşekkür ederim.selçuktan numaranı alıp arıcaktım ama olmadı.. kusurumuza bakma. inş iyileşiyim en kısa zamanda ziyarete geleceğiz...
tekrar teşekkür herkesleree.özellikle mahmut ustaya :smiley:) çırağını hiç unutmaya ustaya saygılarr

Vallahi Evi Basarım ! :smiley: Gelmem Falan Dinlemeyiz Biz Hilal Ayça Seyhan'ı İsterizz :p :smiley:))))))))) Alırım Onur Abiyide Gelirim :smiley: Evin Altında MitSuzu Senfoni Orkestrası Oluştururuz Kornalarla :smiley:))

fatih.d' Alıntı:
yaa kuzen benim yaşlılara saygım büyüktür.. yollar herzaman senin olsun ben arazide gezerim artık :smiley: :smiley: :smiley:

kuzenim bizde gençlerin önünü her zaman açmışızdır.genç çünkü deli dolu çılgın olur ele avuca sığmaz kendini dağa taşa vurur.
yürü be kim tutar seni :=) :smiley:

hacer1959' Alıntı:
İyi akşamlar Fatih mitsubişileri kimse yenemez. suzikilerin canı sağ olsun. Haftayı dört ğözle bekliyorum büyük yarış var.
slmlar merhaba ben oğuz siz yinede TOYOTA ları pek hafife almayın ayça hanım... en sonki kar boğazı gezisinde siz yokmuydunuz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR