Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,810

Etiketler

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

noluyo böyle ya her yer demir oldu. :eek: oguz demir fatıh demır adnan demir mahmut demir hacer demir her tarafı sardı bunlar ya :D

Ayca yine bir kez daha gönülleri fethendin ellerine saglık:smiley:))

Ayca soyleyecek sözümüz yok eline saglık..bekliyoruz:smiley:))mükemmel kareler her zamanki gibi:smiley:)

Selcuk dün yanına ugrayacaktık yanımda mahmut usta vardı ..şimdi orası uzak olur diye ugramadık ama en kısa zamanda ugrayacagız.oyle cayla kurtulamassın haberin olsun:smiley:)

Atilla bey, ismet hocam, kadir araclarınız yapıldımı varmı bir problem bu hafta yapalım buralarda bir program..

Ayça resimler için çok teşekkür ederim. Hepsi çok güzel ellerine sağlık. Bu hafta yemek faslı fazla olmamış.

Teşekkürler.Beğendiğinize sevindim :smiley:
hacer1959' Alıntı:
Ayça resimler için çok teşekkür ederim. Hepsi çok güzel ellerine sağlık. Bu hafta yemek faslı fazla olmamış.
Ben teşekkür ederim Hacer teyze..Evet bu sefer oyuna fazla zaman ayırdık.Sonra da çabucak karnımızı doyurduk :smiley:

hacer1959' Alıntı:
İyi akşamlar Fatih mitsubişileri kimse yenemez. suzikilerin canı sağ olsun. Haftayı dört ğözle bekliyorum büyük yarış var.
merabalar hacer teyzecim.. biz mahmut ustayla beraber suzukileri, toyotaları, fortları arkamıza dizerizz.. haftaya yarış başlarsa eğer galipleri şimdiden belli :smiley: mahmut ustayla ben :smiley:

Fatih bende özledim sizi şansıma bir hafta mehmet hastalandı birhafta kardeşim ameliyat oldu geçen haftada bahçe plajına gidecez diye hazılandık sabah ben işe gittim işlerimi hallettim sedada daha sonra diğer araçla işyerine geldi bide baktıkki millet deniz yerine kara gitmiş bizde karataşa balık yemeye gittik ;D gezi olursa bu hafta bende varım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR