Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,804

Etiketler

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

amigo' Alıntı:
Selcuk dün yanına ugrayacaktık yanımda mahmut usta vardı ..şimdi orası uzak olur diye ugramadık ama en kısa zamanda ugrayacagız.oyle cayla kurtulamassın haberin olsun:smiley:)

abi çokmu uzak ya 10 km hepsi .keske bi ugrsaydınız. abime bak ya canın sagolsun.bekliyorum kendi ellerimle türk kahvesi yaparım sizlere:smiley::smiley: ben gelecem ögleden sonra mahmut ustanın yanına orada olursanız görüselim..

Selam arkadaslar güzel bir geziydi , bu hafta menude ne var..

Ayca hanım tsk ler güzel fotograflar için avatarım olarak kullanıyorum bu fotografı..

Tskler..

arif foto.jpg

bencede bu hafta dinleniyoruz ara verelim haftaya pazar bomba gibi olun hastalar iyileşsin araçların tam bakımları yapılsın.herkese iyi tatiller bu hafta ;)

öncelikle kurmuş olduğunuz gurup için hayırlı olsun derim bir adanalı olarak adanamıza çok yakıştı derim bizler çoık uğraştık tam toplanırken aracı satıp geçici bir süre ara vermiş bulunuyorum yeni gurubada hayırlı olsun diyorum adana adına hamdi abiyi de kutlarım çalışmalarından dolayı geziler ve dostluklar burda gördüğüm kadarıyla çok güzel herkesin emeğine sağlık.birde şunu belirtmek istiyorum bizler önceki gezilerimizde osmaniye adana tarsus ve mersim olmak üzere tüm gezilerimizi ortak yapardık ve çok keyifli geçerdi bu benim düşüncem saygı duymanızı umuyorum gezilerimizi adana ve çevresi olmak üzere organize edilse daha iyi olur bence sanırım bir kısmını tanıyosunuz,resimlerde pek komşu gurupları göremiyorum ondan bu düşünceye katıldım umarım beni yanlış anlamassınız çünkü bizler çok uzak keşif gezileri yaptık komşu il ve ilçelerden herkes katılımını gerçekleştirdi gece 00.02 de evde olduğumuzu biliriz o yüzden katılımda sorun olaz haberleri olduğu müddetçe herkese saygılarımı sunuyorum

Selam bunyamın bey tsk ederiz olumlu dusunceleriniz için bu grubumuzun ilk cekirdeklerini sizler bizden once sepmiştiniz herkesin cabası ve emegi uzerine kurulmus bir yapıdır..umarım en yakın zamanda sizde katılırsınız hamdideden dolayı sizleri tanıyoruz en kısa zamanda gorusmek dilegiyle . komsu illere gelince daha onceden tarsus ,mersin,hatay bölgelerinin düzenledigi gezilere katıldık bizde en kısa zamanda kollektif bir bulusma ayarlamaya calısıyoruz saygılar..

mahmutdemir' Alıntı:
Selam bunyamın bey tsk ederiz olumlu dusunceleriniz için bu grubumuzun ilk cekirdeklerini sizler bizden once sepmiştiniz herkesin cabası ve emegi uzerine kurulmus bir yapıdır..umarım en yakın zamanda sizde katılırsınız hamdideden dolayı sizleri tanıyoruz en kısa zamanda gorusmek dilegiyle . komsu illere gelince daha onceden tarsus ,mersin,hatay bölgelerinin düzenledigi gezilere katıldık bizde en kısa zamanda kollektif bir bulusma ayarlamaya calısıyoruz saygılar..
evet iyi olur mahmut abi guruplarla kaynaşalım.buyuk bi organizasyon yapalım inş. ilerleyen zamanda ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR