Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih.d Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,479

Etiketler
Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

DSC_0161.jpg

DSC_0152.jpg

DSC_0146.jpg

DSC_0108.jpg

DSC_0071.jpg

daha çok foto var ama hepsini yükleyemedim. tekrar güzel faaliyetlerde buluşmak üzere, herkese teşekkürler..

fatih.d' Alıntı:
abi sagolasın.. gelmenizi isterdim çok güzel bir gündü..
Abi balıkları temizlemeden pişirdik.. dışındaki pullar yandı ama içinde birşey yok.. harika olmuştu.. öneririm bir gün dene..
fatih birdaha kine karataşa kuma gideriz o zaman balık denize karşı daha bir başka olur afiyet olsun :D :D :D

fatih.d' Alıntı:
oyun zamanııı:.)))))))))))))))
kar ve çamur eğlenceye buyruunn ...
vay be dışardan resimlerle daha güzel görünüyor sanki yolları karları parçalıyor gibiyiz :smiley: hepinizin ellerine sağlık

Selam arkadaslar cok keyifli bir gezi oldu .bu arada aramıza yeni katılan arkadaslarada hos geldiniz diyoruz.fotograflar cok hos güzel kareler almıs arkadaslar....Hacer ablamıza acil şifalar diliyoruz ..CESİTLİ NEDENLER DOLAYI GEZİYE KATILAMAYAN ARKADASLARIN YOKLUKLARI BELLİYYDİ GELECEK ETKİNLİKTE YİNE HEP BİRLİKTE ADANOFF CATISI ALTINDA YENİ LOGO VE STİCKER İLE DONANMIS ARACLARIMIZLA SEHİR TURU YAPMAYI TEKLİF EDİYORUM...ediz arkadasım her sey sana baglı:smiley:))

evet hamdi kardeşimizin dediğine katılıyorum yeni ismimiz ve sticker ile şehir turu güzel olur ancak katılımı çok yapmak gerekli ses getirelim ;D ;D ;D

fatih.d' Alıntı:
Şenay hanım ellerinize sağlık. resimler çok güzel...
insanlar güzel, gidilen yer güzel, işin en kolay kısmı bu güzelliği fotoğraflamaktı :smiley:

selam gençlik!! :smiley:
nick nası çıkıo bilmem de feyza ben :D

fotoları daha kolay olsun diye face e yükledim ama illa burdan isterseniz yüklemeye başlayayım:smiley:

bu arada çok çok çok eğlendim pazar günü, hepinize teşekkür ediyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR