Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih.d Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,656
Ynt: Adanoff; Yedi Kuyu Yaylası Off Road Gezisi (20 Şubat 2011)

black_velvet' Alıntı:
selam gençlik!! :smiley:
nick nası çıkıo bilmem de feyza ben :D

fotoları daha kolay olsun diye face e yükledim ama illa burdan isterseniz yüklemeye başlayayım:smiley:

bu arada çok çok çok eğlendim pazar günü, hepinize teşekkür ediyorum...

hoşgeldin feyza sabırszlıkla fotoları bekliyoruz:smiley:
biz tesekkür ederiz adanada oldugun sürece ne zaman istersen gelebilirsin..

Etiketler

Merhaba Şenay hanım aramıza hoş geldiniz. Resimler için teşekkürler emeği geçen arkadaşların eline sağlık.

Merhaba Arkadaşlar,

Paylaşımlar için çok teşekkürler.

Konu başlığını düzenlemiştim ama konunun etkinlikler sayfasında açıldığını gözümden kaçırmışım.
;D

Off Road Gezilerimiz - Akdeniz Bölümüne taşımam gerekiyor.

Etkinlikler sayfası yapılacak etkinliklerimiz için duyuru sayfası niteliğini taşımaktadır.
Anlayışınız için teşekkürler.

black_velvet' Alıntı:
selam gençlik!! :smiley:
nick nası çıkıo bilmem de feyza ben :D

fotoları daha kolay olsun diye face e yükledim ama illa burdan isterseniz yüklemeye başlayayım:smiley:

bu arada çok çok çok eğlendim pazar günü, hepinize teşekkür ediyorum...
Feyza hoşgeldin..
fotoları bizler senin faceden görebiliriz ama etkinliğe gelemeyen arkadaşlarımız çok fazla.. bizler o resimleri hem gelenlerin paylaşımı için hemde gelmeyenlerin görebilmesi için yüklüyoruz..
yüklersen herkes memnun olacaktır.. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar gelemedigime üzüldüm sabırsızlıkla hafda sonunu bekliyorum umarım gezi pilanı olur

bilgisayarımda problem var,şu anda yükleyemiyorum ama en kısa zamanda eklicem fotoları...

selam adana off road cok harıka gezı olmuş resımlerde cok harıka emegı gecen herkese ayrıayrı teşekkuredıyorum sagolun :smiley:

evet gerçekten guzel eglenceli bir gezi oldu bir ara bebek rahatsızlanınca korktum ama çok şukur ıyı oda off road yapmak ıstıyomuş yarım saat arabada hoplatınca neşesı yerine geldi şimdi iyi. bu arada hacer ablam nasıl oldun bıraz daha ıyısın ınş.

ya yukleyemıyorum fotoları koyuyorum gondere basıyom boş sayfa çıkıyo çift tıkladınız dıyo çift tıklamıyom nasıl oluyo bu iş anlamadım ???

hacer1959' Alıntı:
Merhaba Şenay hanım aramıza hoş geldiniz. Resimler için teşekkürler emeği geçen arkadaşların eline sağlık.
teşekkürler Hacer hanım, sizin bahsinizi çok duydum umarım en kısa zamanda tanışmak da nasip olur. size de geçmiş olsun bu arada daha iyisinizdir umarım.

bizdee istiyoruzzz fotolarımızııı :smiley::smiley: atillanın kızı ben kübraa :D

Hacer teyzecim geçmiş olsun. :(
Çok güzel fotolar var.Çekenlerin emeğine sağlık..Herkes çok eğlenmiş belli :smiley:
Buarada yeni gelen üyelere hoşgeldiniz diyorum :smiley:

Arkadaşlar Adanamızın doğa sporları grubu olarak adanoff.com a da bir bakınız....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR