Arama sonuçlarınız

1. K

5 Kapı Jlx Orjinal Port Bagaj!!!

Ynt: 5 Kapı Jlx Orjinal Port Bagaj!!! Sn. Malik, Port bagajın resimlerini mail atma imkanınız varsa kemaltor@gmail.com adresime mail atabilirmisiniz. selamlar...

2. K

Lc Vx100 Iridium Bujı

Ynt: Lc Vx100 Iridium Bujı Burak bey, Çok teşekkür ederim. Selamlar...
  3. K

Lc Vx100 Iridium Bujı

Ynt: Lc Vx100 Iridium Bujı Burak bey merhaba, Cahilliğimiz mazur görün lütfen. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir konu. Bu bujilerin avantajları nedir acaba, bilgi verebilirseniz sevinirim. Selamlar...

4. K

4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen!

Ynt: 4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen! Yakın beklentilerimiz ve kullanım tarzlarımız var. Sizin belirttiğiniz 3 markadan Grand Chrokee ozaman sizin ihtiyacınızı ucuza karşılayacaktır. Selamlar...
  5. K

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Teşekkürler. Aslında kayda değer tek bu var desek yeridir. Layğıyla güzel kareler çekemedim maalsef henüz.

6. K

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... :) Özel sektörde çalıştığım halde benşmde başıma benzer olay geldi. Aynı dönemde şirkette araç alan bir kaç kişiden birisiydim. Diğer araç alan arkadaşlar belirttiğiniz üzere benden yüksek meblağlar ödeyerek yerli sıfır araç alan arkadaşlardı. Onların...

7. K

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Buda benden olsun ...
  8. K

Atina Hakkında

Ynt: Atina Hakkında İstanbuldan hergün sanırım 4 yada 6 tane otobüs var Yunanistana. Son durağı selanik olması lazım diye biliyorum. Diğer taraftan Portekiz vizeniz ile Portekize hiç giriş yapmadı iseniz bir ihtimal problem yaşama şansınız var. Risk alınırmı taktir sizin. Selamlar...
  9. K

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak Alpay bey, Evet dediğiniz gibi kendimi şanslı hisediyorum, eşimin tüm hısım akrabalarının orada olmasından kaynaklı. Çok geniş çevreleri var ve hepside çok cana yakın ve misafir perver insanlar. Bu sebeple çok fazla dışarıda yemek yeme şansım olmadı açıkçası :)...

10. K

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak Alpay bey, Sizin yazınızı keyifle okudum. Bende sadece başıma gelenleri paylaşmak ve uygulamanın aynı noktalarda dönemsel ve kişilere göre farklılıklar gösterdiğini belirtmek istemiştim. Ki zaten sizden bayramdaki seyahatinizi alatırken aynı şeylerden...

11. K

VX100 görüş talebi

Ynt: VX100 görüş talebi Gökser bey, 2001 model bir LC VX100 sahibiyim. Satıp satmamakta kararsızım açıkçası. Bir taraftan aileye yeni bir üye katılacak olmasından dolayı arç sayısını 2 ye çıkartasammı diye düşünürken, diğer taraftanda aracıma kıyamıyorum. Bu araç dışında nasıl bir aracın beni...
  12. K

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak Sn. alpi76 Yaklaşık 3 yıldır ayda veya 2 ayda bir Yunanistana kendi aracımla seyahat etmekteyim. Bahsi geçen beynelminel ehliyeti ilk seyahate başladığım dönemde yaptırdım. Süresi 1 yıl olmasına rağmen yeniletmedim. Yanlızca son 6 ayda iki kez Yunan gümrük...

13. K

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Takip...
  14. K

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Merhabalar, Cuma akşamında sürpriz misafirimiz münasebetiyle çok isteyipte aranızda olmadığım içim fotoğrafları görene kadar üzgündüm. Fotoğrafların gün yüzüne çıkmasıyla kahroldum. Yeni bir Toyotacı olarak görüp inceleyeceğim...
  15. K

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

16. K

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Teşekkürler, Konunun tamamını okudum, Bursada olması en azından bu yoğun dönemimde avantaj gibi görünüyor. Günübirlikte olsa uğrayıp tanışmayı ümit ediyorum. Selamlar...
  17. K

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba değerli üyeler, Adım Kemal TORUN 1977 Bursa doğumluyum. Site ile tanışalı henüz 10-15 gün oldu. Bu dönemde bir arazi aracı arayışı içerisindeydim. Bütçe ve beklentilerim dahilinde seçenekleri 2004 Grand Chrokee ve 2000 - 2001 Toyota Land Cruiser'e...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri