Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,515
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

kemaltor' Alıntı:
Merhaba değerli üyeler,

Adım Kemal TORUN 1977 Bursa doğumluyum.

Site ile tanışalı henüz 10-15 gün oldu. Bu dönemde bir arazi aracı arayışı içerisindeydim. Bütçe ve beklentilerim dahilinde seçenekleri 2004 Grand Chrokee ve 2000 - 2001 Toyota Land Cruiser'e indirdikten sonra gönlümde ezelden beridir yatan arslanın ağar basmasıyla geçtiğimiz hafta sonu Antalya'bulduğum ve ilk görüşte aşık olduğum Land Cruiser'ime nikah kıydım.
İnşallah hayırlısı olur. Araç standart bir araç, değerli üyelerin paylaştığı modifikasyon bilgileri ışığında elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağımı ümit ediyorum.

Kara avcılığı ve zıpkınla balık avcılığı severlerdenim. Hal böyle oluncada doğayla baş başa olmaktan ciddi keyif alıyorum. Uğpraşlarımın tamamı amatör seviyede olup karınca kararınca keyif almaya çalışıyorum.

Arazi aracı geçmişime bakıldığından; Serüvene Lada Niva ile başlayıp 2001 Suziki Vitara ila devam etmiştim. Bundan sonrasını sizlerle birlikte paylaşarak devam ederiz inşaallah.

Herkeze keyifli muhabbetler...

Aracınız Hayırlı Olsun
Bol ve güzel vakit geçirirsiniz inşallah

Belki ilginizi çeker Kamplı Toyota buluşması.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79516.320

Etiketler

Teşekkürler,

Konunun tamamını okudum, Bursada olması en azından bu yoğun dönemimde avantaj gibi görünüyor. Günübirlikte olsa uğrayıp tanışmayı ümit ediyorum.

Selamlar...

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...........
iyi paylaşımlar diliyoruz....

Merhaba,
Admın Hüseyin Naktürk, 72 Ankara doğumlu bir Manisa'lıyım, Ankara da yaşıyorum.

Aktif olarak motosiklet kullanıcısıyım, bir Honda Varadero ve bir KTM 640'ım var.

Bir 4x4'üm yok ama, Defender veya Discovery I almak için yeterince motive olmuş durumdayım :smiley:

Görüşmek üzre...

nakturk' Alıntı:
Merhaba,
Admın Hüseyin Naktürk, 72 Ankara doğumlu bir Manisa'lıyım, Ankara da yaşıyorum.

Aktif olarak motosiklet kullanıcısıyım, bir Honda Varadero ve bir KTM 640'ım var.

Bir 4x4'üm yok ama, Defender veya Discovery I almak için yeterince motive olmuş durumdayım :smiley:

Görüşmek üzre...

siz ve tüm diğer arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, en kısa zamanda bir defender sahibi olmanız ümidi ile....

Merhaba,

Can Kaya 1977 Bursa doğumluyum.Yaklaşık 1 ay önce 1996 model Grand Cherokee 5.2 sahibi olduktan sonra Gezenbilir ile tanıştım.Siteden çok aydınlatıcı bilgiler ediniyorum ve çok keyifle takip ediyorum.Hard olmasada hafif yollu araziye çıkmak istiyorum.İnşallah zamanla tam anlamıyla off road olayına katılabilirim.

Merhaba
Ben Abdullah ŞENGÜL
1971 Erbaa/Tokat Doğumluyum İstanbul Zeytinburnunda Oturuyorum,
Türk Telekom-TTNET Bayisiyim. Yaklaşık 1,5 Yıldır Gezenbilir Üyesiyim,
İki Ay Önce Grand Cheroke Aldım, Gezilere Katılıp Tanışmak İstiyorum Selamlar.

Ä°SOFF1.jpg

slm foruma yeni katıldım güzel paylaşımlar gördüm
karabük safranboluda ikamet ediyorum 29 yaşındayım adım musa çalışkan
şuan mercedes W123 otomobilim ve ford connectim var connecti satıp bir iki araç arasında karar verip bir suv yada pikap almak istiyorum.

Uploaded with ImageShack.us

herkeze selamlar ben yeni bir üye olarak siz kıdemli arkadaşlardan yardım talep ediyorum konu

84 mod cj8 ---- 88 nissan terrano 2.4 ------ 92 nissan partfinder 2.4 ----- 90 land rovere defander 2.5 ---- bunların içinden hangisini tercih etmeliyim

ozturk41' Alıntı:
herkeze selamlar ben yeni bir üye olarak siz kıdemli arkadaşlardan yardım talep ediyorum konu

84 mod cj8 ---- 88 nissan terrano 2.4 ------ 92 nissan partfinder 2.4 ----- 90 land rovere defander 2.5 ---- bunların içinden hangisini tercih etmeliyim

Bana kalırsa defender'ı tercih edebilirsiniz.

safranliyim' Alıntı:
slm foruma yeni katıldım güzel paylaşımlar gördüm
karabük safranboluda ikamet ediyorum 29 yaşındayım adım musa çalışkan
şuan mercedes W123 otomobilim ve ford connectim var connecti satıp bir iki araç arasında karar verip bir suv yada pikap almak istiyorum.

aramıza hoşgeldiniz pikap tercihiniz iyi olur diye düşünüyorum

ozturk41' Alıntı:

"ne yapmak istediğin" sorusunun cevabını verirsen sana daha kolay fikir beyan edebiliriz, her ne alırsan al kazasız belasız kullanmanı dilerim öncelikle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR