Arama sonuçlarınız

1. picadorblue

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Şiparişi verdim resimler gelir gelmez yüklücem

2. picadorblue

Evet Balıkesir, Ankara nerden çıktı :) Kusura bakmayın
  3. picadorblue

Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... 4lüleri yakan kırmızı tuşu bulabildinizmi http://rocker-switches.carlingtech.com/sealed-rocker-switch__26.asp

4. picadorblue

Puma Motor 130 ps mı 140 ps mı ?

Ynt: Puma Motor 130 ps mı 140 ps mı ? Güzel tüm akisleride sipariş et orjinali yanlız bridrapt hemen parçalanır o güçte :)
  5. picadorblue

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003288864898 ankaralı arkadaşlar defender için ön göüs dodik aksesuar imalatına başlamıştır bilginize

6. picadorblue

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... Berk kadeşim bugüne kadarki desteğin için sağol

7. picadorblue

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... Adamımısın :) varol
  8. picadorblue

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... O ampül değiştirilebilir belki ama anahtarıda değiştiriken bozabilirsin içnde bi dünya yay tetik mekanizması var
  9. picadorblue

Defender yağ problemi

Ynt: Defender yağ problemi aynısını ben yaşadım eski motorda onu değiştir bunu değiştir pompayı yaptır krank keçesini değiştir o keçeyi 3 kere değişmeme rağmen yine eksik yine eksik en sonunda puma motor aldım bunların hepsinden kurtuldum.

10. picadorblue

Puma Motor 130 ps mı 140 ps mı ?

Ynt: Puma Motor 130 ps mı 140 ps mı ? ne kadar güçlü alırsan okadar iyi 140 lar elektronik pompa diye biliyorum motor maliyeti dışında elektronik maliyetide ekstradan unutma şanzımanın dişli oranı ile oynayıp hiç değiştirmeden de modifiye edebilirsin.

11. picadorblue

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... evet cam üstüne konulan kısımdan bahsediyorum ön göüs kısmının devamı niteliginde ,evet bmc nin dügmeleri cekici dügmesinin oldugu için 24 volt diğerlerine göre daha kaba
  12. picadorblue

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... Dügmeler hususunda yardımcı olabilirmisiniz http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml#cswitches bu sitede satılan düğmelerin eşdegeri bmc nin dügmelerini met ediyolar fakat ben şahsen baktım hoşuma gitmedi 24...

13. picadorblue

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... Ahmet usta ile görüştüm yarına 1 tane ön göüs parçasını parasını yatırıp şipariş edicem,Mud marka alıcaktım son anda Türk Ustasının işcilgine ve kalitesine güvendiğim için kazanacaksa Ahmet usta kazansın dedim İnşallah...
  14. picadorblue

Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi?

Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi? msn ver öyle konuşalım
  15. picadorblue

Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi? valla ben sadece amortisör ve yayı değiştirdimi,yayların kalınlığı nedir tam bilmiyorum hatırladığım mevcut orjinalerinden 2 kat daha kalın olduğu.Zaten dediğim gibi onları da cıkarttım.Bence yüksetme olayına tam takım...

16. picadorblue

Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi? arkadaşlar yüksetme istiyorsanız şayet +2 olsun +4 inç olsun şahsen yaşadım sadece amotisör ve yaylarla olacak iş değil;tam takım almak gerekiri en ucuzu 2,500 tl ye mal olur bridpart kollar gergiler pullar vesaire bunu yanında...
  17. picadorblue

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları rally 1000 beyaz 2 adet istiyorum elinizde mevcutmudur
  18. picadorblue

Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi? Standart 235/85/16 (7.5x16) ebatındadır

19. picadorblue

Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi? Bridpart +2" Burdan yakın beyler :)
  20. picadorblue

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Bu farlar delicimi yayıcımı bilginiz var esasen ben delici far seti arıyorum Hella 1000 mi 3000 mi daha uygun olur .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri