Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...
4lüleri yakan kırmızı tuşu bulabildinizmi http://rocker-switches.carlingtech.com/sealed-rocker-switch__26.asp
O ampül değiştirilebilir belki ama anahtarıda değiştiriken bozabilirsin içnde bi dünya yay tetik mekanizması var
Ynt: Defender yağ problemi
aynısını ben yaşadım eski motorda onu değiştir bunu değiştir pompayı yaptır krank keçesini değiştir o keçeyi 3 kere değişmeme rağmen yine eksik yine eksik en sonunda puma motor aldım bunların hepsinden kurtuldum.
Ynt: Puma Motor 130 ps mı 140 ps mı ?
ne kadar güçlü alırsan okadar iyi 140 lar elektronik pompa diye biliyorum motor maliyeti dışında elektronik maliyetide ekstradan unutma şanzımanın dişli oranı ile oynayıp hiç değiştirmeden de modifiye edebilirsin.
evet cam üstüne konulan kısımdan bahsediyorum ön göüs kısmının devamı niteliginde ,evet bmc nin dügmeleri cekici dügmesinin oldugu için 24 volt diğerlerine göre daha kaba
Dügmeler hususunda yardımcı olabilirmisiniz http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml#cswitches bu sitede satılan düğmelerin eşdegeri bmc nin dügmelerini met ediyolar fakat ben şahsen baktım hoşuma gitmedi 24...
Ahmet usta ile görüştüm yarına 1 tane ön göüs parçasını parasını yatırıp şipariş edicem,Mud marka alıcaktım son anda Türk Ustasının işcilgine ve kalitesine güvendiğim için kazanacaksa Ahmet usta kazansın dedim İnşallah...
Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi?
valla ben sadece amortisör ve yayı değiştirdimi,yayların kalınlığı nedir tam bilmiyorum hatırladığım mevcut orjinalerinden 2 kat daha kalın olduğu.Zaten dediğim gibi onları da cıkarttım.Bence yüksetme olayına tam takım...
Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi?
arkadaşlar yüksetme istiyorsanız şayet +2 olsun +4 inç olsun şahsen yaşadım sadece amotisör ve yaylarla olacak iş değil;tam takım almak gerekiri en ucuzu 2,500 tl ye mal olur bridpart kollar gergiler pullar vesaire bunu yanında...