Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,811
Ynt: Hella Sis Farları

kasirga1' Alıntı:
Merhaba ayarlı kızaklı bir ürün aracın genişliğini bir ölçerseniz uyarmı bakabilirim...

yaklasık 2 mt olması lazım hatta 2022 mm verileri oyle ama tavan tabı bıraz daha dardır en ıyısi ölçmek.ölçunce yazayım bıdaha ..

Etiketler

snguntac' Alıntı:
yaklasık 2 mt olması lazım hatta 2022 mm verileri oyle ama tavan tabı bıraz daha dardır en ıyısi ölçmek.ölçunce yazayım bıdaha ..
Tamam sizden haber bekliyorum..

nihayet sanayıde aklıma gelip ölçebildim tavan eni 150..fiyatınıda yazarsanız sevınırım ...

snguntac' Alıntı:
nihayet sanayıde aklıma gelip ölçebildim tavan eni 150..fiyatınıda yazarsanız sevınırım ...

Üst barın uzunluğ ayarlanabiliyor açıldında 155cm kadar çıkıyor ayaklarında yaklaşık 10cm olduğunu düşünürksek 165cm e kadar sorun yok
fiyat konusunda arayın yardımcı olacağım..
tel:05322471926

arkadaşlar tanesi 135tl den 4 adet kaldı yeni mallar zamlı olacak bilginiz olsun...

iyi günler mahmut bey. ben 550 lıklerden 4 adet delici 2 adette yayıcı almak istiyorum hepsi için son fiyat ne olur.

Sayın TA1CO
Benim teneke kutusuna uygun çalışma lambası varmı elimde dostum. Arka tarafa takabileceğim sepete monte edebileceğim hani mangal başında bizi aydınlatabilecek. Örnek olsun diye resm koyuyorum. *73*

çal??ma lambas?.jpg

ta2sh' Alıntı:
Sayın TA1CO
Benim teneke kutusuna uygun çalışma lambası varmı elimde dostum. Arka tarafa takabileceğim sepete monte edebileceğim hani mangal başında bizi aydınlatabilecek. Örnek olsun diye resm koyuyorum. *73*

Abi sen iste yeterki sana haraketli uzaktan kumandalısını bulurum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR