Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,810
Ynt: Hella Sis Farları

kızılkaya' Alıntı:
iyi günler mahmut bey. ben 550 lıklerden 4 adet delici 2 adette yayıcı almak istiyorum hepsi için son fiyat ne olur.

Merhaba istediğiniz ürünler mevcut ancak ilan tarihinden bu yana bir yıldan fazla bir süre oldu. malum € kur farkından oluşan artmalar var 6 adet alırsanız tanesini 65tl den verebilirim kapak ve ampuller fiyata dahil..

Etiketler

kasirga1' Alıntı:
Abi sen iste yeterki sana haraketli uzaktan kumandalısını bulurum..

Dostum resimdeki gibi olsun bana yeter. Varsa oralarda 1 adet at arabanın bağajına pazargünü buluştuğumuzda alırım senden. *73*

ta2sh' Alıntı:
Sayın TA1CO
Benim teneke kutusuna uygun çalışma lambası varmı elimde dostum. Arka tarafa takabileceğim sepete monte edebileceğim hani mangal başında bizi aydınlatabilecek. Örnek olsun diye resm koyuyorum. *73*

Abi hazırda bu var uyarmı ?
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

24022011348.jpg

24022011349.jpg

24022011350.jpg

Mahmut dostum pek hoşuma gitmedi acelesi yok aklında olsun güzel birşey görürsen alırsın. İlgine Teşekkür ederim.

kasirga1' Alıntı:
ürünler sıfır ve kutusunda adetli olarak mevcuttur ampul dahildir
hella comet 450 55tl
hella comet 550 60tl
hella 1000 beyaz 95tl
hella 1000 black 135tl
fiyatlar adet fiyatlarıdır

Satış Halen Devam etmektemidir ? Hella 1000 de park lambası varmıdır ? tesekkurler... Veya Yuvarlak , Parklı sis varmı ? Fiyatlar nedir biraz bilgi verirmisiniz.. 5adet.

Trucker-Cagri' Alıntı:
Satış Halen Devam etmektemidir ? Hella 1000 de park lambası varmıdır ? tesekkurler... Veya Yuvarlak , Parklı sis varmı ? Fiyatlar nedir biraz bilgi verirmisiniz.. 5adet.
Merhaba satışı devam ancak kur farkından dolayı fiyatları biraz artmış durumda hella rally 1000 black modeli güncel fiyatı 145tl park ampul yeri yok ancak açılabilir. kendinden parklı olarak 3000 modeli var ama ebat olarak biraz büyük..

kasirga1' Alıntı:
Merhaba satışı devam ancak kur farkından dolayı fiyatları biraz artmış durumda hella rally 1000 black modeli güncel fiyatı 145tl park ampul yeri yok ancak açılabilir. kendinden parklı olarak 3000 modeli var ama ebat olarak biraz büyük..

Hmmm. Biz TIR a takacağımız için önemli değildi. Fakat bugun sis leri aldık. Tesekkur ederiz :smiley:

kasirga1' Alıntı:

Öncelikle selamlar;

3000 modelinin fiyatını öğrenebilirmiyim? ve yeriniz nerde bulunmakta yolum düşerse modellere bakmak için uğramak isterim.

Trucker-Cagri' Alıntı:
Hmmm. Biz TIR a takacağımız için önemli değildi. Fakat bugun sis leri aldık. Tesekkur ederiz :smiley:

Selamlar bende TIRıma (axor) sis lambası istiyorum, fakat sisten önce krom bar taktırmam gerek, sizin aracınızda sis yerleri mevcutmuydu? yoksa sizde krom bar üzerine taktırdınız? Teşekkürler

ahter' Alıntı:
Öncelikle selamlar;

3000 modelinin fiyatını öğrenebilirmiyim? ve yeriniz nerde bulunmakta yolum düşerse modellere bakmak için uğramak isterim.

Selamlar bende TIRıma (axor) sis lambası istiyorum, fakat sisten önce krom bar taktırmam gerek, sizin aracınızda sis yerleri mevcutmuydu? yoksa sizde krom bar üzerine taktırdınız? Teşekkürler

Evet bar taktırmanız gerek. Krom olması sart degil tabkki ama :smiley: Krom bar 3 yerinden kaportaya monte edildkten sonra ustune sisler takılıcak. Krom bar biraz maliyetli.. 300TL gibi bi fiyat verildi. büküm yoktu. ama axor a büküm olmadan takamazsınız. U şeklimde olcak tahminen. maliyetli biraz..

Trucker-Cagri' Alıntı:
Evet bar taktırmanız gerek. Krom olması sart degil tabkki ama :smiley: Krom bar 3 yerinden kaportaya monte edildkten sonra ustune sisler takılıcak. Krom bar biraz maliyetli.. 300TL gibi bi fiyat verildi. büküm yoktu. ama axor a büküm olmadan takamazsınız. U şeklimde olcak tahminen. maliyetli biraz..

teşekkürler cevabınız için,

bir süre önce bende aynı fiyatı bilgisini almıştım, aslında ön cam spoilerinin ayaklarınada uğraşılırsa monte edilebilir, ama olmuşken yakışıklı olsun istiyorum :smiley:. sis farı olarak ne kullandınız?

fotoğraftaki spoiler civatalarının olduğu kısma monte edilse yakışırmı sizce?
4674_81690503902_663658902_1798600_7219319_n.jpg

Mahmut bey önceki mesajlarda 1000'lik sislerde 24v problemli olur yazmışsınız, Tır için hangi modelleri tavsiye edersiniz?

Valla araç 1982 Scania 142 H v8 400. Nakliyeyle ugrasıyorsunuz bilirsiniz.. Eskiler ölmez sadece şekil değiştirir.. Araç sanayide suan toparlanıyor komple kaporta boya, ön göğüs, koltuklar, yatak kısacası herşeyi yeniden topluyoruz. Araç çok ışıklı olacagı için fazla özenmedik. 2 adet hella comet 450, ve parklı , sinyalli işmakinası farı aldık. dikdörtgen oda. ortalarınada döner lamba aldık. Ön tampon altınada herhalde bi 4 adet hella comet 450 alıcaz. Hella comet 450, Fiyatıda uygun. Güzel diyorlar.. Ve 12v 24v işini fazla takmayın. Ampül değişince sorun olmaz. size şu tarz bişey güzel olur ama..
bluerallye3000big.jpg

56801002113099940741000.jpg

ahter' Alıntı:
Öncelikle selamlar;

3000 modelinin fiyatını öğrenebilirmiyim? ve yeriniz nerde bulunmakta? yolum düşerse modellere bakmak için uğramak isterim.

gözden kaçmış sanırım, 3000 modelinin fiyatını öğrenebilirmiyim? önceki mesajlarınızdan birinde rally 1000 moelinin 24v için pek uygun olmadığını yazmışsınız bunun sebebi nedir?

ahter' Alıntı:
gözden kaçmış sanırım, 3000 modelinin fiyatını öğrenebilirmiyim? önceki mesajlarınızdan birinde rally 1000 moelinin 24v için pek uygun olmadığını yazmışsınız bunun sebebi nedir?
merhaba evet gözden kaçmış 3000 mavi mi olacak beyaz mı ? birde kaç adet düşünüyorsunuz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR