Arama sonuçlarınız

1. dirsehan

Maske

Ynt: Maske kononun açılma tarihindençok sonra verilmiş bir cevap olsada yeni araştıran arkadaşlara bilgi olarak aynı sorun bendede var ve ben maskeyi sadece kaliteli bir gözlük ve iyi bir burun mandalıyla çözebildim.denemenizi tavsiye ederim,ben şimdi rahatım :).

2. dirsehan

Alınık Yamaha Xt 660 2004,,2006 Arası Arıyorum

temiz ve kilometresi makul seviyede düşük xt 660 ını satmak isteyen arkadaşlar irtibat kurarsanız sevinirim...............................tel.0 530 328 20 44
  3. dirsehan

Alınık.yamaha Xt 660,,,,,2004,2006 Model Arıyorum

yamaha xt 660 kullanıcısı arkadaşlar temiz bir tane arıyorum,biliyorum motor almak için uygun bir zaman değil motor sezonu malum herkes iki tekerine şimdi binip kışın satmak ister ama,yaz fiyatına değilde makul fiyatına 660 ını satmak isteyen arkadaşlar irtibat kurabilirsiniz.0 530 328 20 44....

4. dirsehan

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup ah be necmi abim emektara motor yapmışsın çok güzel de alt tarafı niye ellemedin şimdi o yataklar kompresör artınca takır takır vurur sınırlı motor bilgimle bilmişlik yapmıyayım ama bu kural değişmez ustanızın bunu düşünmemesine üzüldüm işi bitirip üzerine...
  5. dirsehan

2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum

Ynt: 2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum arkadaşlar syın hocam ersin beyin ladasını satıp discovery almak istediğini düşünerek ve iki aracında ortalama fiyatlarını göz önüne alarak satış değerinin 9_10 bin lira gibi bir fiyat uygun olacağını yazmıştım.ersin bey bazı oto satım sitelerine baktım...

6. dirsehan

2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum

Ynt: 2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum sayın hocam yanlış anlamayın alıcı değilim yani aracınızı yermek değil amacım fakat istediğiniz fiyat çok yüksek eğer gerçekten satmak istiyorsanız 9 .10000 lira civarı olmalı oda aracınızda çok temiz olduğunu düşünerek.saygılarımla.

7. dirsehan

Yalovalı Dostlarımızın Dikkatine!!! Çalınan Evladımın (Köpeğimin) Duyurusudur...

Ynt: Yalovalı Dostlarımızın Dikkatine!!! Çalınan Evladımın (Köpeğimin) Duyurusudur... mesajların başlarında okudukça hem üzülüp hemde acınızı anlıyordum.sonlara doğru bulunduğunu öğrenincede çok sevindim.onların kaybolduğunda ve ya yaralandığında hemen gözden çıkarılıp yenisinin alınabileceek...
  8. dirsehan

satılık 1/10 nitro yakıtlı rtr bmw m3 araç

Ynt: satılık 1/10 nitro yakıtlı rtr bmw m3 araç resimleri hala yüklememişsiniz satmaktan vazgeçmediyseniz görmek isterdim teşekkürler.
  9. dirsehan

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın arkadaşlar bende manisadan amatör bir balık sevdalısıyım istanbuldan birçok üyesi olan balık sevdalısı adında bir site var günü gününe hatta saati saatine çok güzel raporlar ve balık meraları paylaşıyorlar ordan takip...

10. dirsehan

Kumda Gezmek ya da Gezmemek, Bütün Mesele Bu, Şile - Sofular (07 Aralık 2008)

Ynt: Kumda Gezmek ya da Gezmemek, Bütün Mesele Bu, Şile - Sofular (07 Aralık 2008) hakan kardeşim gereken o güzel mesajları bütün arkadaşlar vermiş bize bi şey kalmamış keşke sahilin son fotolarını çekerken den bir saat önce bide oltanı o yorgunluk hatrına denize salsaydın birdahaki maceraya...

11. dirsehan

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın tırıvırı konusunu açıp arkadaşları bilgilndirdiğiniz için teşekkür ederim.amatör balıkçı arkadaşlar izmir merkezli ama tüm türkiyeden katılımı olan amatör balıkçılık ve balık dostları platformu isimli bir sitemiz var hepinizi...
  12. dirsehan

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar özdal bey sitede yeniyim konuyu gördüm ilgimi çekti,mali durumum el verdikçe doğa gezilerini özellikle deniz kıyısı olursa çok severim.balık avınada oldukça meraklıyım.manisa 112 ambulans servisinde çalışıyorm beraber çalıştığımız aslen artvin borçkalı bir abim...

13. dirsehan

97-98 Model XJ Cherokee Arıyorum.

Ynt: 97-98 Model XJ Cherokee Arıyorum. cherokee benim ben satıyorum aradığımı sandınız galiba yinede ilginize teşekkürler iyi geceler.
  14. dirsehan

Ynt: 97-98 Model XJ Cherokee Arıyorum.
  15. dirsehan

Ynt: 97-98 Model XJ Cherokee Arıyorum. merhaba ramazan ben manısadayım 98 grand ceroke lımıtetım var tum bakımları yapılmıs renk koyu yesıl ıcı krem derı doseme km 86000 orıgınal hatasız park sensoru xenon far on tampon ek korumalık basamak koltuk haraketı ısıtma dvd guneslık monıtoru cam optık...

16. dirsehan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba.ben dirsehan açıkdil manisada 112 acil ambulans hizmetlerinde şoför olarak çalışıyorum.kendimi bildim bileli doğa sporlarına aşırı ilgim vardır.35 yaşındayım 17ila20li yaşlarda motokros yaptım ozamanlar aşırı bir motor hastalığım vardı yaş biraz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri