Tüm hikaye Sofular/Şilede kumu görmemizle başladı ;D dayanamadım girdim.
Kumda aracı kullanmak bazen riskli bazende eğlencelidir, Şile bölgesinin kum bölgelerin yüzey yapısı sert olduğundan, batma riski daha azdır.
Bizde dayanamayıp önce hafif hafif kumda giderken, ilerleyen zamanda abartıp şu tepeyide aşarmı?, aştık, ozaman şu tepedende geçermiyiz derken, aşağıdaki resimleri çekme imkanı yakaladık, bu arada aracın artikülasyon değerlerinide sonuna kadar görmüş olduk.
Lastigin kuma deydiği an..
Birçok tepe üzerinden başarılı bir şekilde geçtikten sonra,burada kaldım, ne demişler çekirge 1-2-3...
Vinçi açıp bir kum tepesine bağladım, çekince kum tepsinin üst bölümü bana doğru geldi ;D
Daha sonra kum tepesi etrafına 50 cm derinliğinde kanal açarak uzun strabımı buraya gömdüm.
Bu fotografda etraftaki doğal yaşamdan izleri aradık ;D
Nihayet 15dk çalışma ile aracı kurtararak yola devam ettik.
Sahile durup bir çay molası verdik.
Ekipmanları temizleyip topladık.
Ayrılmadan önce sahilden son pozlar.
Kumda gezmek yada gezmemek bütün mesele bu ;D ;D ;D
Sevgi ve saygılarımla
Hakan Irıklı
Kumda aracı kullanmak bazen riskli bazende eğlencelidir, Şile bölgesinin kum bölgelerin yüzey yapısı sert olduğundan, batma riski daha azdır.
Bizde dayanamayıp önce hafif hafif kumda giderken, ilerleyen zamanda abartıp şu tepeyide aşarmı?, aştık, ozaman şu tepedende geçermiyiz derken, aşağıdaki resimleri çekme imkanı yakaladık, bu arada aracın artikülasyon değerlerinide sonuna kadar görmüş olduk.
Lastigin kuma deydiği an..
Birçok tepe üzerinden başarılı bir şekilde geçtikten sonra,burada kaldım, ne demişler çekirge 1-2-3...
Vinçi açıp bir kum tepesine bağladım, çekince kum tepsinin üst bölümü bana doğru geldi ;D
Daha sonra kum tepesi etrafına 50 cm derinliğinde kanal açarak uzun strabımı buraya gömdüm.
Bu fotografda etraftaki doğal yaşamdan izleri aradık ;D
Nihayet 15dk çalışma ile aracı kurtararak yola devam ettik.
Sahile durup bir çay molası verdik.
Ekipmanları temizleyip topladık.
Ayrılmadan önce sahilden son pozlar.
Kumda gezmek yada gezmemek bütün mesele bu ;D ;D ;D
Sevgi ve saygılarımla
Hakan Irıklı