Otobüs Karavanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 133,911
Ynt: Otobüs Karavanlar

cool_bus5.jpg

cool_bus8.jpg

cool_bus9.jpg

cool_bus10.jpg

Etiketler

merhaba, Kimseden bir yorum gelmedi-adres entresan gelmedi galiba diye düşünmeye başladım :smiley:

özdal bey merhaba
cevabınıza teşekkürler.
programı bende tesadüfen izledim. 2 kanal izliyorum sadece bu yüzden yakaladım programı.
ama tv programında otobüs vari bir yapım izledik çok güzeldi ama çoğumuzun hayalinde bile değil böyle bir ürün ama en azından yapım teknikleri görme
olanağı bulduk.
Ancak programı izlemiyen ve daha gemiş fikir sahibi olunması için bu web sitesini arkadaşlarla paylaşmak istedim.
saygılar, sevgiler, teşekkürler

özdal bey
bir şeyi unuttum benim hayalimdeki sadece ve sadece camper bilmenizi istedim:smiley:

Sayın denge,

benim de hayalimde bir otobüs yok, ama orada izlediğimiz bambaşka birşeydi. Kahrolmamız da o yüzden. Yoksa neden böyle bir araca sahip olamamak değil.

Haklısınız özdal bey,
ben 57 yaşında istanbullu matbaacıyım hayatımda epey seyahatler var. ancak hayalim uzun yolculuklar (insan kültür ve yer tanımak için) ve bunun için transporter alma kararındayım aldığım zaman inşallah önce siz başvurucam kabul ederseniz.
teşekkür ve saygılarımla

Süper Harika adam iyi akıl etmiş,illah Amerikalılar yapacak diye birşey yok.yüzen karavan derken,birgün uçan karavanda bulunur valla.yapar mı yaparlar Amerika Bu!1.2 Milyonda Çok ucuz bir Ücretmiş,Ben 5-10 milyon dolar bilirdim,üstelik yüzüyorsa.

özdal bey sitede yeniyim konuyu gördüm ilgimi çekti,mali durumum el verdikçe doğa gezilerini özellikle deniz kıyısı olursa çok severim.balık avınada oldukça meraklıyım.manisa 112 ambulans servisinde çalışıyorm beraber çalıştığımız aslen artvin borçkalı bir abim var,tamamen kendi projesi ve el emeğiyle eski bir 50 nc mini otobüs alarak onu karavana çevirdi bana göre muhteşem olmuş gezilerinde orjinal karavan sahipleri gördüklerinde kendi karavanlarından soğuyorlar ilk deneyimi olduğu için bazı eksiklerinin olduğunu söylüyorörneğin çeki demiri koymayı unutmuş projeye şuanda satılık galiba araba yada arabam com da satarsa yeni birtane yapacağını söylüyor o kusursuz olacakmış.orjinal bir otobüs karavan alamıyanlar ve çok arzulayanlar için hem hesaplı hemde kullanışlı bi karavan inşa edilebilir belki biraz aramanız gerekecek satılık sitelerinde ama o karavanı görmenizi tavsiye ederim. sadece emeğinin kullanışlı bir karavan yapmaya deyip deymediğini görmeniz açısından mini otobüsten çevirme 45 plakalı başkada ilan yoktu bulunabilir herhalde.kolaygelsin saygılar.

Sayin Kampci Dostlar;
Bu marka M.Karavanlari gayet iyi tanirim,Cok masrafli olurlar.Fazla dizel yakarlar,agirdirlar vergileri coktur.4/7 ton arasindadirlar,hiz yapamazlar
Acentalari yok denecek kadar azdir,Avrupa'da hic tutulmazlar.Paraniz olsa bile almanizi tevsiye etmem,daha ne kadar alinacak M.Karavanlar
var.Selamlarla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR