Ynt: 2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum
merhabalar öncelikle hayırlı satışlar dilerim aracınız gayet temize benziyor kilometreside gayet uygun fiyat gercekten biraz fazla ama dirsehan arkadaşın dediği gibide 9000 - 10000 tl ye de verilecek bir araba değil, bende de 2005 niva vardı nisan sonunda sattım 71000 km de idi tabiki benim araç arazide hor kullanılmış bir araçtı ve aşşağı yukarı 2000 tl gibi masrafı vardı belkide daha fazla, satma sebebim ise askari 2000 tl masraf edip binmek pek işime gelmedi aslında sonucta arazi arabası sevda işi ve nekadar masraf ederseniz edin ettiğiniz masraf sizin keyfiniz icin sadece
satarken araca pek fazla değer koymuyor ve ettiğiniz masrafın yarısından fazlasını değer olarak üzerine koyup satamıyorsunuz mesela 14000 tl ye araç aldınız 3-4 bin tl masraf ederek üzerine çeşitli aksesuar koydunuz bakımlarını yaptınız ( winch,yükseltme, sis lambaları, diferansiyel kilidi, vs,vs gibi ) bu aracı asla 17-18 bine satabilmeyi aklınıza bile getirmeyin ederi 15000 belkide 16000 eder ( tabiki bu bahsettiklerim bazı istisna araçlar haricindedir)
bende bu sebepten ötürü masraf etmeden aracımı gözden cıkarıp daha farklı bir 4x4 alma düşüncesine girdim benim aracımı ben 10500 verdim diretseydim belki 11000 e verebilirdim ama söz ağızdan birkere cıktı ve araç bende 1 ay daha kalsaydı satmayıp o 500 lirayı rahat bende yerdi .
aracı 9800 almıştım az önce yukarıda farklı bir konuya değinmemin nedenide bu idi 9800 aldığım araca 2000-3000 masraf yapsa idim bana 13000 tl gibi bir rakama gelicekti satmak isteseydim 10500 yada 11000 den fazla etmiyecekti.
sanırım konu farklı bir yöne kaydı
uzun lafın kısası aracınızın ederi 12000 le 14500 tl arası gibi düşünüyorum tabii bu rakamda aracın lpg si temizliği v b özellikleri bu iki rakam arasındaki farkı ortaya koyacaktır 12000 den aşşağı vermek yerine binmeniz daha uygun olucaktır şahsen benim aracım sizin aracınız gibi olsa idi şuan kapının önünde duruyor olurdu o aracın 1 sene sonrada edeceği fiyat aşşağı yukarı aynıdır ve bir sene sonra sizin bütceniz cebinizdeki para artacak ve alacağınız araç ise daha uygun bir fiyata düşücektir bu yüzden bu iki fiyat aralığnda bir fiyat düşünmeniz uygun olacaktır tabiki bu benim şahsi fikrimdir görüş ve fikir olarak yardım istediğiniz icin yorumda bulundum tekrar hayırlı satışlar dilerim