2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lukeskywalker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,046

lukeskywalker

Yeni Üye
Herkese selamlar;
2004 model Lada Niva'mı satışa çıkardım. Bunu satıp Discovery I almak niyetindeyiz:smiley:
Arabam 25000 km'de, ikinci araba olduğundan ava pikniğe fln giderken kullanıldı çok temiz ve bakımlı. Üzerindekilerden başka 4 tane daha kar tipi lastikle birlikte veriyorum.
Fiyat 16000 TL dedik ama pazarlık olabilir...
ilgilenenler arayabilir: 0532 4603939 Dr. Ersin Gözütok

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

lada4.jpg

ld6.jpg

ld3.jpg

Etiketler
Ynt: 2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum

unutulan bir ayrıntı ekleyeyim: ilave verilecek lastikler jantlarıyla birlikte verilecektir

Arkadaşlar, ilanım sahibinden.com'da olsun bu sitede olsun pek ilgi görmedi. Acaba fiyat mı yüksek? Yoksa piyasa durgunluğuna mı vermeliyim bu durumu? Aracımın piyasa değeri nedir bilgisi olanlardan yorum alabilir miyim lütfen?

Hayırlı satışlar hemşerim.Bende Çanakkale liyim ve Çan da ikamet etmekteyim.23Mart tarihinde bende 2005 model sizinkinin özelliklerinde ve yedek lastikleriyle beraber niva aldım.69000 km de ve sıralı lpg var ruhsata işli.Derli toplu bi araç ve ben de sizin rakamlara yakın aldım aracı.Aracın temiz gibi duruyor inşallah hayırlısı ile satarsın. :smiley:

lukeskywalker' Alıntı:
Arkadaşlar, ilanım sahibinden.com'da olsun bu sitede olsun pek ilgi görmedi. Acaba fiyat mı yüksek? Yoksa piyasa durgunluğuna mı vermeliyim bu durumu? Aracımın piyasa değeri nedir bilgisi olanlardan yorum alabilir miyim lütfen?

ersin hocam bence fiyat yüksek gibi geldi çünkü o fiyatlara son derece hoş defender alınabilir diye düşünüyorum dizel tabi ki. saygılar

Merhabalar
Araç hala satılık mı ?
Araçta son dönemde yapılmış değişiklik var mı ?

lukeskywalker' Alıntı:
fiyatı 15000'e çektik arkadaşlar. Saygılar.
sayın hocam yanlış anlamayın alıcı değilim yani aracınızı yermek değil amacım fakat istediğiniz fiyat çok yüksek eğer gerçekten satmak istiyorsanız 9 .10000 lira civarı olmalı oda aracınızda çok temiz olduğunu düşünerek.saygılarımla.

merhabalar öncelikle hayırlı satışlar dilerim aracınız gayet temize benziyor kilometreside gayet uygun fiyat gercekten biraz fazla ama dirsehan arkadaşın dediği gibide 9000 - 10000 tl ye de verilecek bir araba değil, bende de 2005 niva vardı nisan sonunda sattım 71000 km de idi tabiki benim araç arazide hor kullanılmış bir araçtı ve aşşağı yukarı 2000 tl gibi masrafı vardı belkide daha fazla, satma sebebim ise askari 2000 tl masraf edip binmek pek işime gelmedi aslında sonucta arazi arabası sevda işi ve nekadar masraf ederseniz edin ettiğiniz masraf sizin keyfiniz icin sadece
satarken araca pek fazla değer koymuyor ve ettiğiniz masrafın yarısından fazlasını değer olarak üzerine koyup satamıyorsunuz mesela 14000 tl ye araç aldınız 3-4 bin tl masraf ederek üzerine çeşitli aksesuar koydunuz bakımlarını yaptınız ( winch,yükseltme, sis lambaları, diferansiyel kilidi, vs,vs gibi ) bu aracı asla 17-18 bine satabilmeyi aklınıza bile getirmeyin ederi 15000 belkide 16000 eder ( tabiki bu bahsettiklerim bazı istisna araçlar haricindedir)
bende bu sebepten ötürü masraf etmeden aracımı gözden cıkarıp daha farklı bir 4x4 alma düşüncesine girdim benim aracımı ben 10500 verdim diretseydim belki 11000 e verebilirdim ama söz ağızdan birkere cıktı ve araç bende 1 ay daha kalsaydı satmayıp o 500 lirayı rahat bende yerdi .
aracı 9800 almıştım az önce yukarıda farklı bir konuya değinmemin nedenide bu idi 9800 aldığım araca 2000-3000 masraf yapsa idim bana 13000 tl gibi bir rakama gelicekti satmak isteseydim 10500 yada 11000 den fazla etmiyecekti.
sanırım konu farklı bir yöne kaydı :smiley: uzun lafın kısası aracınızın ederi 12000 le 14500 tl arası gibi düşünüyorum tabii bu rakamda aracın lpg si temizliği v b özellikleri bu iki rakam arasındaki farkı ortaya koyacaktır 12000 den aşşağı vermek yerine binmeniz daha uygun olucaktır şahsen benim aracım sizin aracınız gibi olsa idi şuan kapının önünde duruyor olurdu o aracın 1 sene sonrada edeceği fiyat aşşağı yukarı aynıdır ve bir sene sonra sizin bütceniz cebinizdeki para artacak ve alacağınız araç ise daha uygun bir fiyata düşücektir bu yüzden bu iki fiyat aralığnda bir fiyat düşünmeniz uygun olacaktır tabiki bu benim şahsi fikrimdir görüş ve fikir olarak yardım istediğiniz icin yorumda bulundum tekrar hayırlı satışlar dilerim

erkan arkadasıma katılıyorum bende aracınız temiz bakımlı gercektende 15bin tl ye indirmişsiniz ama zannetmiyorum ki bu araca bu fiyatı veren olsun :eek: :eek: ::smiley:sahsi fikrimdir bu lütfen kızmayın :-[.....yine sahsi fikrim aracınızın ederi bence son fiyat olarak 12500.....hayırlı satışlar efendim......

bende ladamı sattım 2000 mode 10000 tl verdim. ama çok masraf ettim gerçektende 12000 buldurursan sat derim çünki önümüzdeki ay vergisi çıkacak sonra başka masrafları zaten seneye deger kaybedecek. birde 4x4 alacak insan sayısı çok az, 15 verdimmi neler var neler alınabiliyor bir gözden geçirin siz bunları bilseniz lada alırmısınız?

arkadaşlar syın hocam ersin beyin ladasını satıp discovery almak istediğini düşünerek ve iki aracında ortalama fiyatlarını göz önüne alarak satış değerinin 9_10 bin lira gibi bir fiyat uygun olacağını yazmıştım.ersin bey bazı oto satım sitelerine baktım lada niva fiyatları 6 bin liadan 10 bin liraya kadar orjinal sade olarak var tabiki sizin aracınız kadar temiz olmadıkları aşikar.daha üst fiyatlar binicisini ağır arazi şartlarında bile tatmin edecek modifiye aksesuarıyla donatılmış malum bu tip aksesuarlar oldukça ciddi paralar sayılır (lastik,jant,vinç,şnorkel.vs)gibi.discovery fiyatlarıda 17 bin lira civarı ve üstü devam eden fiyatlar tabii üzerinde zaten standart bulunan arazi şartlarına uygun modifikasyonu mavcut bu araçların.yani demek istediğim bu piyasada 10 bin liranın üstünde verilen fiyatlara eğer gerçekten satmaya kararlıysanız fazla düşünmeyin derim.tabi bu benim nacizane fikrim suçu lisan ettiysem affola .saygılar.

o fiyatlara ekonamik olarak binilecek başka bir araç alma sansınız oldugunuı sanmıyorum bir lada kullanıcısı olarak fiyatı fazla düşmeyin derim ançak mecbur kalırsanız gözünün yaşınada bakmayın.

Hocam ,
Aracınız çok temiz ama istediğiniz fiyat biraz yüksek gibi sanki.
2005 model çok temiz bir Lada' ya 11.500 TL istiyorlardı. Sahibi ile yaptığımız telefon görüşmesinde pazarlık payı olduğunu ve istediğim her servise götürüp gösterebileceğimiz ekledi.
İşlerimin yoğunluğundan gidip alamadım.
Sizin araç 2004 model olmasına rağmen fiyat daha yüksek .
Siz aracınızı çok seviyor ayrılmak istemiyorsunuz galiba :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR