Arama sonuçlarınız

1. rah94

93 model 3k vitarada merkezi kilit

Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit şöyle bir düzeltme yapalım o zaman :D 93 model ve aşağısı 3 kapı aracı olupta bagaj kısmı merkezi kilide dahil olan yada olmayan birisi var mı?

2. rah94

Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit şimdi acaba 5 kapılarda merkezi kilide dahilde 3 kapılarda mı degil? eger oyle bir durum varsa çıkmacılardan 5 kapının bagaj kilit mekanizmasından alsam 3 kapılıya takılabilir mi?
  3. rah94

selamlar.. gecen sene aldıgım aracı kısıtlı ogrenci butcesıyle yavas yavas toparlıyorum yag yakan motorum gecen sene sıfırlandı onun butcemde actıgı derin yaradan sonra gecen hafta kaloriferlerimi klimamı ve elektrik aksamımı elden geçirttim 20 aralık gunu kemerburgazdaki geziye gitmek için...

4. rah94

Termostat Arızası mı?

Ynt: Termostat Arızası mı? radyatore ustten gıren boru her zaman sıcakken alttakı pervaneye tam denk gelen boru nıspeten soguk kalıyordu bende ve kalorıferımden ne randımanlı bir ufleme nede sıcak hava gelıordu termostatımı orjınal 82 dereceden 88 derece olanıyla degıstırdım(20 lira) biraz...
  5. rah94

Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) standart bir araca sahibim ama ciftalan koyunde bir adet koy evinede sahibim :D eger sabah uyanabilirsem sanırım bizim bahcede yada cayırdada yapabiliriz mangal işini falan gelemesemde gelebilirsemde herkese iyi...

6. rah94

Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz

Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz açıkcası biraz kullandıktan sonra tupe gerek duymayabılırsınız.. benımkıde 93 model.. bana benzın sarfıyatı cok fazla gelmıyor (unıversite ogrencısıyım) km de sehırlerarası 279 kurus sehır ıcıde haftada 50 lıralık benzın bana yetıyor.. suzukı degısık...

7. rah94

Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz hayırlısı olsun arkadasım gordugum ve kafama takılan belkı sacma gelebılecek ufak bır detayı soyleyecegim sana.. adam km sine 160.000 yazmıs.. bu araclarda km saati 5 haneli yanı en fazla 99.000e kadar cıkıyor adam bu konuda durustluk yapmıs...
  8. rah94

Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz aracın kac model oldugunu bılmıyorum ama eskı model aracların klıma gazı ozona zararlı oldugu ıcın yasaklanmıs ve yenı tıp gaz doldurulabılmesı ıcın duzenegın degısmesı kafaların cıkması yenı contalar gibi teferruatlı birseyler gerekıyor klımayla...
  9. rah94

Suzuki Vitara Jant Kapağı

Ynt: Suzuki Vitara Jant Kapağı bu orjinali nerede satılıyor peki? ve orta gobektekı kucuk daireden mı bahsedıyorsunuz? birde bildigim kadarıyla onlerde bosluk arkalarda kapak olması lazım yada tam tersi

10. rah94

Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz ilhami bey su profl resminizdeki jimny gercekten olsa ne süper olurdu :D

11. rah94

Suzuki Vitara 1993 için öneriler ??

Ynt: Suzuki Vitara 1993 için öneriler ?? benımkıde 93 3 kapı karburatorlu gecenlerde samsuna gıttım geldım ortalama 100 120 aralarda 80 yada 140 falandı hız gostergesii km de yakma hesabını ılk defa yaptım 0.279 kurus cıktı almadıysanız alın derim aldıysanızda güle güle kullanın
  12. rah94

Suzuki Vitara İçin Tavsiyeleriniz

Ynt: Hadi Vitara Alalım ! merhabalar 2000 motor alayım sollamada sorun yasamıyım uzun yolda rahat edıyım dıyorsanız zaten 1600 le 2000 arasında cok bır hız farkı bulamayacaksınız kaldiki zaten iki aracında cıkacagı hızlarda 120 den sonra yok abartmıyım dıyerek hızınızı dusureceksiniz.. ben...

13. rah94

Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız?

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? vitara!! 8) 8) 8)
  14. rah94

Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?..

Ynt: Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?.. bu tak sesi bendende gelıyor.. normaldir diyip sallamıyorum fakat ben bazen geri vitese takamıyorum.. acaba hersey once masum bir tık sesıyle baslıyor sonra benımkı gıbı herhangı bır viteste sorun yasanıyor ve dahada buyuk sorunlara emın adımlarla...
  15. rah94

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. bide benım motorum sıfır parcaların cogu deişti sekman atılmadı kapaklar degıstı ettı falan motorun az yakmasında bu cok etkılı

16. rah94

Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti

Ynt: Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti sorento birr arazi aracı mı yoksa suv mi?
  17. rah94

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. suankı aracınız sanırım 106 bende 106 gti kullanıyordum eger peugeotu 120 140 larda kullanıyorsanız suzukıyı 80 100 arası kullandıgınız zaman peugeottan cok daha az yakar vitara.. benımku karburatorlu aynı mesafede hemen hemen aynı hızlarda (50...
  18. rah94

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. 95 modelden eskı olanlarda 3 kapılar 8v 5 kapılar 16v dıye bılıyorum birde 93 ten yada 94ten sonrası enjeksıyonlu motor değil miydi?

19. rah94

İstanbul Kilyos Sahillerinde Off-Road Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: İstanbul Kilyos Sahillerinde Off-Road Gezisi (28 Haziran 2009) sanırım kemerburgazda komur ocagı ısletmesının oradan denıze ındıkten sonra yol ayrımında sola dogru donup 400 mt kadar sonra sag taraftakı kucuk aralıktan gırıp sahıle ınmıssınız.. koy olarak ona benzıyor ama kısırkaynın...
  20. rah94

Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

Ynt: Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler? tesekkurler guven bey google earthten bakayim bir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri