ilyasfb
Kamp II
mrb.arkadaşlar 2 aydır 10-11bin tl arası çeki demirli tüplü olan bi suzukı bakıyorum ama hiç derli toplu bişey elime geçmiyo çıkanlarda ankara dışında oluyo ben yetişene kadar gidiyo zaten dün sahibinden com bu ilan girdi bügünde bi arkadaşımla bakmaya gittim oda az çok anlıyo fazla olmasada araç (komple boyalı) ama arkadaşım çok macuun var bu arabada filan dedi yorgun gibi dedi soguttu beni biraz benim fikrimi sorarsanız da benimde içime %60 siindi sahibinde göremedik yoldaymış bi oto yıkamdaydı araba üstündede galeri var içerde 1-2 arabadaha satılık dedi bakan arakadaş galerimi diye sordum galeri degiliz dedi araç dayımın diye söyledi bu fiyatlara biraz zor zatan derli toplu bişey ama genede tüp çeki demiri 1.500tl alım satım sigorta desek 500tl araba zaten 11 geliyo sizce ne mantıklımı bu aracı almak yoksa azdaha ya sabırmı diyim ankarada olmas ıbenim için avantaj birde klimanın bi parçasını sokmuşler bagajda dedi bi ayakmı ne yapılcakmış motorda takılacagı yere oda kafamı kurcaladı : sizinde bi fikrinizi alım dedim ona göre ustaya götürüyüm diyorum nedersiniz ??? arkadaşım diyokı kasa iyi olsun motoru önemli degil gene yaptırırsın bende öle düşünüyom ama bu modelde çok kasa düzgün olması önemli degil devrigi olmasın motoru iyi olsun yeter diyorum çünkü motor yaptırsak en az 2000-2500tl gider bence o yüzden sizlere sormak istedim sizce napim