Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,300
Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz

iyi akşamlar araba alırken baktırmanız gereken en önemli şey arabayı tanıdığınız bir rot balansçıya gösterip sağ ve sol tarafın ön ve arka arka lastik aralarını ölçtürüp şaselerde bir darbe olup olmadığına baktırın sağlam çıkarsa diğer yerlerine baktırın. düşük model alacağınıza biraz daha fazla para verip daha yüksek model veya 5 kapı tavsiye ederim iyi akşamlar.

Etiketler

mrb. arkadaşlar bügün itibariyle bende artık aranıza tam anlamıyla katıldım süper bir araba yakaladım bu anlamda başta MİCOMİCO nick ile olan ahmet abim olmak üzere hepinize tek tek teşekür ederim aracımdan az bilgi verim :smiley:
aracım 94 model vitara jlx 3 kapı 2.sahibinden aldım sadece tek parçada boya var onun dışında klima olsun h.direksiyon olsun elektirkli aynalardan camlaraına kadar herşey var brc tüp yeni ve işli çalışmıyan hiçbir aksamı yok 4 lastik kumho arazı tipi (lastık yazılarıda beyaz olan tip)4 de sıfır akü sıfır tek eksigi muaynesi geçmişti onun ücretini düştük ve ankara arabası servis bakımlı bütün bakım defteri bile mevcut çok çokda güzel bi rakama aldım nazar degmesin die rakamı söyleyemicegim :D aracın yakında fotolarını yüklicem ben hayalımdeki arabaya kavuştum daha iyisi sizlerin olsun arkadaşlar herkeze selamlar

ilyas kardeşim aracın hayırlı olsun bol çamurlu günlerse kullan ;) ;D ve suzıkı bolumune bekleriz .

İlyas Bey, hayırlı olsun. İyi günlerde, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim.

Resimlerini de bekleriz bir an önce !!

tüm sevdigim abilerim ve arkadaşlarım hepinize tek tek teşekür ederim 10 yıllık bi hayaldı gerçek oldu çok mutluyum ve en önemlisi aracımda tık ses yok çok bakımlı ve orjinal bi arabam oldu araziye girmemiş bu modelde böyle araba nadirdir bence bügün sanayiye gittim aracın orjinallıgını görenler aracın üstüne 2bintl fark vererek almak istediler ama asla vermem 8) bügünde elektirik işlersini ve ufak bi bakımını yaptırdım pazartesi komple bakıma sokucam :smiley: herkeze teşekürler daha iyisi sizlerin olsun

mrb. arkadaşlar foto çekmeye vaktim olmadı bari ilandan kopyalamış oldugum resimleri sizlerle paylaşmak istedim ;D

1_image_for_silan_2370484_800x600.jpg

2_image_for_silan_2370484_800x600.jpg

4_image_for_silan_2370484_800x600.jpg

5_image_for_silan_2370484_800x600.jpg

ilyas kardeşim;
hayırlı olsun. öncelikle yılbaşı öncesi çok yoğun günler geciiriyorum. bu güzel haberi biraz geç aldım. Benim vitaraya sulanmazsın artık. ;D araç fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum. Kazasız belasız ve masrafsız , bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle. araca kıyamam filan deme bu araçlar araziye çıktıkca ruh buluyor.Bu araçların tenine çamur , ayağına taş değmezse seni baştan çıkartamaz. Daha ne duruyıorsun. bakımları yaptır vur kendini araziye!.. Vur özgürlüğe. Sevgiler.

MİCOMİCO' Alıntı:
ilyas kardeşim;
hayırlı olsun. öncelikle yılbaşı öncesi çok yoğun günler geciiriyorum. bu güzel haberi biraz geç aldım. Benim vitaraya sulanmazsın artık. ;D araç fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum. Kazasız belasız ve masrafsız , bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle. araca kıyamam filan deme bu araçlar araziye çıktıkca ruh buluyor.Bu araçların tenine çamur , ayağına taş değmezse seni baştan çıkartamaz. Daha ne duruyıorsun. bakımları yaptır vur kendini araziye!.. Vur özgürlüğe. Sevgiler.
ahmet abim
senin için yazımda ayrı bir parentezle teşekür ettim belki dikkatını çekmiştir sende çok ugraştın abi benle hakkını helal et :smiley: senın arabaya artık sulanmıcam ;D ;D bu araç gerçekten çok başka bişey yavvv ve çok çok şanslı görüyorum kendimi bu modelde böyle temiz bi araç bulmam açısından ayriyeten senınde sag duyun kuvetli hatırlarmısın bilmiyorum bu başlık adındamı yazdın hatırlamıyorumda ben iyice kafayı bozmuştum antalyadan alıcaktım bekle ilyas içimden çok temiz bi araç bulcan gibi hisediyorum demiştin gerçek ten oyle oldu ;D ;D 94 modelde idalıyım yanı daha temizi varsa hodri meydan diyeblirim aracı çevremde tüm görenler temizligine aracın diriligine hasta oluyo ve hemen satın alamak istiyolar korkuyom nazar degcek die bügün migrosa gittim park etcek yer yok valla kaldırıma çıkardım o an dedimki yav bu araç mukemmel bişey herkez harıl harıl yer ararken ben çoktan alışverişime başladım ufak eksiklerini yaptırdım yarında komple bakıma sokucam sonrada akşama muayneye randevu aldım orayada götürüyümde rahat rahat biniyim ayriyeten aracı denedim şuan 180bin yakıyo lpg ile bu rakamda çok iyi :smiley: daha ne istiyim

ilyas arkadasim hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin insallah bol camurlar. :smiley:

ilyas bey
hayırlı olsun
bende aynısından istiyorum:smiley:
güle güle binin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR