Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baha72 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,157
Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız?

Kürşat bey çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için...

Etiketler

Siz hele tekerleği asfalttan çıkarın sonra konuşalım ;)
Bu işe bulaştınızmı CRV, frelander kesmez. ;D

hsbasar' Alıntı:
Siz hele tekerleği asfalttan çıkarın sonra konuşalım ;)
Bu işe bulaştınızmı CRV, frelander kesmez. ;D

Aynı fikirdeyim ben :smiley: 15 dk'lık 4x4 deneyimim bile, "len ben bugüne kadar neden otomobil kullanıyormuşum" dedirtti bana. Zira aynı şey başıma cadde yerine, dağda bayırda motosiklet sürerken de gelmişti.

İyi düşünüp, ileride araziye girmeye karar verdiğinizde satmak zorunda kalmadan, ufak modifikasyonlarla uyum yaratabileceğiniz bir aracı seçmek çok daha mantıklı. Tabi burada şu soruya yanıt verebilmek önemli:
- caddede sürüp kendimi insanlara göstermek mi istiyorum,
- arazide sürüp doğayı mı görmek istiyorum.

Offroad araç sempatizanı olan bir enduro motorcusu olarak, görüşlerim bunlardır :smiley:

2004 suzuki gv sahibiyim.Hafta içi asfalt hafta sonu arazi her ikisindende çok memnunum.Yakıt düşük performans süper.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR