oğuz abi hem işe gidip gelirken hemde hafta sonu için düşünüyorum.yakıt olarakta tabi önemli benim için.çankayada çalışıyorum ve fatihte oturuyorum.yani yaklaşık günlük 66 km.tutuyo gidiş geliş.kendi aracımı satıp almayı çok istiyorum ama işte yakıtta en uygun olanını bulmak mesele.büyüklerimdende acaba hangisi yakıtta daha tasarruflu olur onuda sormak istiyorum?saygılar.oguz1134' Alıntı:arac karbiratörlü ve kilimasız gibi görünüyor 20-25 beygır kadar eksigi var demek kısaca ve eskı tıp motor . durumunuz müsait ise 2. arac olarak hafta sonları için uygun olup fiyatıda uygun .
güçlü olmayan motor zorlandıkcada dahada cok yakar arazide güç gereklidir eksikligi hissedilir ,karbiratörlü lpg sistemi ndede güçü benzin kadar alamazsınız ,hoşçakalın.
citir' Alıntı:şimdi ben kaç model altı almamalıyım bana alınabilecek en düşük model nedir yani enjeksiyonlusu sanırım tutulanı birde hangi ülkenin üretimlerinin parçası daha uygun ve sorunsuz bulabilirim vede ben o aracın japon üretimi yada canada üretimi olduğunu nerden anlayacağım ya benim daha çok yol almam lazım sanırım işte bunları öğrenelimde öyle alalım diyorum yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim
volkan14' Alıntı:oğuz abi hem işe gidip gelirken hemde hafta sonu için düşünüyorum.yakıt olarakta tabi önemli benim için.çankayada çalışıyorum ve fatihte oturuyorum.yani yaklaşık günlük 66 km.tutuyo gidiş geliş.kendi aracımı satıp almayı çok istiyorum ama işte yakıtta en uygun olanını bulmak mesele.büyüklerimdende acaba hangisi yakıtta daha tasarruflu olur onuda sormak istiyorum?saygılar.
evet 106 xr.eğer öyleyse mükemmel benim için.bu arada pazar günü saat 2 de ostimde araba pazarındaydım.koskoca pazarda 1 vitara gördüm oda inanırmısınız ilandaki araba çıktı.tesadüfün böylesi.hemen arazi çalışıyormu diye sordum,arazisinin arızalı olduğunu söyledi.eteklerdede bazı yerlerinde çürükler vardı.iç kısım yıpranmış.karburötörlü motormuş.yürüyenlerini sordum eh işte dedi.hemen uza dedim bende kendime.1 saat dolaştım bi tane başka vitara bulamadım.rah94' Alıntı:suankı aracınız sanırım 106
bende 106 gti kullanıyordum
eger peugeotu 120 140 larda kullanıyorsanız
suzukıyı 80 100 arası kullandıgınız zaman peugeottan cok daha az yakar vitara..
benımku karburatorlu aynı mesafede hemen hemen aynı hızlarda (50 60 km ortalama)
vitara cok daha az yakıyor daha agır olmasına ramen...
merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın muhabbete ortak oldum ama bır 106 gtı ve suzıkı vıtara sahıbı ve kullanıcısı olarak şunu soylemem doğru olur 106 ve vıtarayı kıyaslayamazsınız çünkü biri otoban faresi diğeri arazi faresi ama maksat araç degişmekse doğru seçim aynı para ile hem arazi hem zevk bırde öbür yüzü hem hız hem karizma. secim sizin ama lutfen aynı rafa koymayalım. ;D nede olsa Bir spor araba ile arazide gezemediginiz gibi vitara ile keskin hızlı bir viraja giremezsiniz. ;D karar sizin :volkan14' Alıntı:evet 106 xr.eğer öyleyse mükemmel benim için.bu arada pazar günü saat 2 de ostimde araba pazarındaydım.koskoca pazarda 1 vitara gördüm oda inanırmısınız ilandaki araba çıktı.tesadüfün böylesi.hemen arazi çalışıyormu diye sordum,arazisinin arızalı olduğunu söyledi.eteklerdede bazı yerlerinde çürükler vardı.iç kısım yıpranmış.karburötörlü motormuş.yürüyenlerini sordum eh işte dedi.hemen uza dedim bende kendime.1 saat dolaştım bi tane başka vitara bulamadım.