Suzuki Vitara 1993 için öneriler ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,875

dr_musty

Kamp II
100 bin km de yeni aldığım aracıma tüp tktırmak istiyorum..önerebileceğiniz marka model var mıdır? Ve km de ne kadar yakar ortalama bilgilendirirseniz sevinirim..
Ve bu model de temiz bi araç (motor sorunsuz 100 bin km de ,4 lastik yeni vakumlu,iç döşemeleri yeniden yapılmış.) ortalama fiyatlar ne durumdadır bilgilendirirseniz sevinirim

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara 1993 için öneriler ??

10 yıldır 93 jlx 3k hardtop araç kullanıyorum. Aslında 2005 fiestam da var ama nedense hep vitarayı kullanıyorum. Bağımlılık yaratan bir araçtır. çok dikkatli ol yoksa benim gibi takılır kalırsın bu araca. Araç 8valf karburatörlumu yoksa 16v enjektörlumu?
Ben yıllardır zavoli tüp kullanıyorum. sorunsuz. uzun yolda 0,16-0,17 ve şehiriçi 0,20 tl standart yakıyorum. Ortalama 9-11 bin civarında alabilirsin ama aldıktan sonra satmazsın zaten.

aracım karbüratörlü..cvp için çok teşekkür ederim..

bu araca göre mıxer yok. ben toyotaya uygun bir mıkseri araca uydurtmuştum. problemsiz kullanıyorum.

benımkıde 93 3 kapı karburatorlu
gecenlerde samsuna gıttım geldım ortalama 100 120 aralarda 80 yada 140 falandı hız gostergesii
km de yakma hesabını ılk defa yaptım 0.279 kurus cıktı

almadıysanız alın derim aldıysanızda güle güle kullanın

benzinli kullanımda uzun yol 0,27 tl sehirici 0,40 tl yakıyor.

syn tolga uzer 94 1.6 büyükçekmece yokuşunda araç 3cü vitese düşdü çekişi düşükgibi geldi lastikler 195.80. 15. lastiklermi zorluyr bujileri yağını benzin filitresini değiştirdim kilometre 120 ye kadar çıktım bu arabada gaz sansürü hava sansürü gibi şeyler var bular arzalı olsa nerden bilecez

benim arajımın göstergesi 160 ben benzinde 160 km yii(düz yolda) lpg de de 150 km yi (düz yolda) gördüm..

bende benzinde 155 tüpte 150 yapıyodu. 6-7 ay önce denemiştim ama bu araçlar hız için değil zaten . adı üstünde vitara az yakar az kaçar :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR