Arama sonuçlarınız

1. dogan124

Fiat Fiorino Aracım ve Çekme Karavanım Hakkında

Ynt: Fiat Fiorino Aracım ve Çekme Karavanım Hakkında Sayın nyuksek42, Aracınızın ağırlığına (yaklaşık 1200 kg) ve tork değerine(190 nm) bakıldığında belirttiğiniz karavanı sorunsuz çekebilecek kapasiteye sahip gibi görünüyor, ANCAK : Merak edip Fiat Türkiye web sayfasına baktım ancak pekçok...

2. dogan124

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Sn Edit, Benim karavanım ERBA marka ve dış kaplaması polyester. Ben biraz ağırlıktan muzdaripim doğrusu. ERBA'nı son yaptığı karavanlarda aliminyum kaplama görüyorum ama diğerini tamamen mi bıraktı bilgim yok. Bu üç firma...
  3. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Sn Edit, Sorunuza bilgilerim ve tecrübelerimle cevap vermeye çalışacağım. Daha kesin bilgiyi ise karavan imalatçılarından almak iyi olacaktır. Geleneksel aliminyum kaplamanın ısı iletkenliği daha fazladır. Dolayısıyla ısı...

4. dogan124

Karavana Gaz Sobası Montajı

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Haşmet Bey, Karavan sobasını tamamladıktan sonra yaşadığımız yoğunluk sebebiyle karavanı da sobayı da istediğim kadar kullanamadık. 2 gece Poyrazlar göletinde sorunsuz kullandık ve ısındık. Önceki yıl Sinopta güneş yüzünü göstermeyince ıslak havluları...
  5. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Melih Bey, Avrupa Birliğindeki düzenlemeyi bildiğim için aynı haktan yararlanma talebiyle bilgi edinmeye durumumu ilettim. Aldığım cevabı gördünüz. Cevap veren kişinin soruyu anlayıp anlamadığından bile emin değilim. Bu aralar...

6. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Sn Gülceece, B sınıfı ehliyetimle 1994 yılından beri karavan çekiyorum. Çektiğim karavanlarımda her zaman aracımın plaka numarası ile aynı numaraya sahip plaka mevcut oldu. Bu plakayı şimdiye kadar hep sanayide plaka basan...

7. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Bilgi edinme kanunu çerçevesinde birkaç ay önce Emniyet Genel Müdürlüğüne ilettiğim sorularımı ve gönderilen "çok açıklayıc"ı cevabı sizlerle paylaşıyorum: ..................... Sayın İlgili, Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde...
  8. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Ali Bey Merhaba, Öncelikle depremler dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Kavanınız da hayırlı olsun, güzel gezilerde kullanın. Benim tam anlayaadığım konu karavanınızda hiç mi plaka yok? Normalde eğer araç...
  9. dogan124

VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Metin Bey, Can karavan forumu takip ediyorsa en doğru cevabı verecektir ancak ben kendi bilgi ve görüşlerimi aktarayım. Sizin karavanın ölçü olarak aynısı olan benim eski karavanımın şase etiketinde 750 kg (ya da 740 kg gibi buna çok...

10. dogan124

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Motokaravanı olanlar (Camper+semi integral+alkovenli) 1.KARAGOZLERS 2.TAİGA 3.İNSEL 4.TOFFY 5.OSAK 6.BURALPDİ 7.SABİHA33 8.centilmen 9.cesuregelim 10.DALGIÇ 11.Salih 35 (SalihGüranç) 12.güngör camper ve çekme karavan 13 Dagciark28 T3 Westfalia 14...

11. dogan124

VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035

Ynt: VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035 Metin Bey, Yeni karavanınız hayırlı olsun. Bizim ilk karavanımız da sizin aldığınız karavanın 91 modeli idi. Anlattığınız plana göre tek farkı sağ tarafta bizimkinde lovabolu bir kabin vardı. Ben o karavanı 6 yıl kullanmıştım. Genelde...
  12. dogan124

DIY karavan

Ynt: DIY karavan Yalçın Bey Merhaba, Sizi ve çalışmanızı destekleyen birçok arkadaşımızdan sonra ben biraz farklı olan kendi düşüncelerimi aktarmaya çalışacağım. Çizimlerinizden ve hesaplamalarınızdan anladığım kadarıyla bu tip çalışmalara yatkın bir tarzınız ve bilgi birikiminiz var. Eminim...

13. dogan124

Cekme Karavan Tavsiyesi

Ynt: Cekme Karavan Tavsiyesi Sn Artsa, Öncelikle acil şifalar diliyorum. İnşallah doğaya yakın karavan hayatı sizin sağlığınızı olumlu yönde etkiler. İlandaki karavanın yıpranmamış temiz bir görüntüsü var. Tuvalet ve duş bölümü olan kullanışlı bir model. Sn Güngör'ün dediği gibi...
  14. dogan124

İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması

Ynt: İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması Güngör bey bu bahsettiğiniz durumun bir sorun olacağını sanmıyorum. Şebeke 220 volt ile çalışırken de yaşanabilecek bu durum kalkışta zorlanması halinde buzdolabının zarar görmemesi için geliştirilmiş bir sistem. Bir kaç...
  15. dogan124

Ynt: İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması Kemal Bey, Konunun uzmanı değilim ama şu ana kadar internetten ve piyasada yapılan işlerden takip ettiğim kadarıyla AC motorların kalkış anında çektiği gücü kompanse edebilmek için takılan parçalar kondansatör olarak...

16. dogan124

Ynt: İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması Sayın Güngöry, İnvertörde 6mm2 lik kablo için 3 m uzun bir mesafe. Anlık güç çekişini kaldırması için kalın ve kısa kablo ideal. Bu yüzden akü invertör arasındaki mesafeyi kısa tutmak gerekiyor. 220 voltu elde ettikten sonra...
  17. dogan124

Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları

Ynt: Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları Uğur Bey, Vw Caddy 1.9 TDI'nin iyi bir motoru ve uygun bir şanzumanı var. 105 HP lik motor tipi için 250nm tork/1900rpm ve bu devirde 1. viteste 16 km/s hız yaptığı bilgisi veriliyor. Bu bilgiler aracın çok zorlanıp yavaş gidebildiği yollarda...
  18. dogan124

Ynt: Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları Levent Bey, ben en son 2005 yılında Ölüdeniz'e gittim. O tarihte de yolun genişliği ve kalitesi iyiydi. Ancak ben yolun dar ya da geniş olmasını değil eğiminin çok yüksek ve devamlı olmasını vurgulamaya çalışıyorum. Yaklaşık 2.5 km lik yolda 300...

19. dogan124

Ynt: Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları Levent Bey Çıralı yolu gerçekten çok daha virajlı bir yol ancak eğim sık sık değiştiği için araba rahatlayabiliyor. Ölüdeniz rampası ise aralıksız devam edip çok da dik olduğu için daha yorucu özellikte. Çıralıya 5-6 kez inip çıktım ama ölüdenize...
  20. dogan124

Ynt: Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları Sami Bey Merhaba, Fethiye ve çevresi çok güzel ama bir o kadar da yokuşu inişi çıkışı bol bir bölge. Arkadaşlar kalınabilecek kampingler hakkında güzel bilgiler vermişler. Ben sadece Ölüdeniz yolunun aşırı dik bir yokuşa sahip olduğunu vurgulamak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri