Arama sonuçlarınız

1. gt-r

Süper Suzuki Vitara

Ynt: Süper Suzuki Vitara yok arkadaşım lpg tankı çünkü 2 sebep var 1.si gırtlak boruyla kapatmışlar 2: tankın kafasıda var

2. gt-r

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. acaba benim ön takımlar bozuk kiti alıca ön takımları çıkarıyoruzmu merak ettimde salıncaklar sadece bozuk :???
  3. gt-r

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. Arkadaşım Tony Röleler düsük akımlar ile çalışan elektromanyetik bir anahtardır. Üzerinde bulunan elektromanyetik bobine rölenin türüne uygun olarak bir gerilim uygulandığında bobin miknatıs özelliği kazanır ve karşısında duran metal bir paleti kendine dogru...

4. gt-r

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. arkadaşlar aranızda role yaptırmak isteyen 2 cama 25 tl 4 cama 50 tl istiyorlar ben 4 cama yaptırmayı düşünüyorum :)
  5. gt-r

Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?..

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. tamam bu fikirler işime yarayacağına inanıyorum

6. gt-r

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. hakan abi fikrin için saol :)

7. gt-r

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. ben özel serviste çalışıyorum orda yapabiliriz sanırım hem yanımızda elektrikçide var
  8. gt-r

Suzuki Vitara Fren Ayarı

Ynt: Suzuki Vitara Fren Ayarı hadi bakalım :)
  9. gt-r

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. benim benzin deposu göstergesi tam yarıda gösteriyor depoyu fulleyince çıkıyor ama yine yarıdan inmiyor lütfen bana yardıcı olun

10. gt-r

Suzuki Vitara Fren Ayarı

Ynt: Suzuki Vitara Fren Ayarı aman çıtı ters çevirmeyin :)

11. gt-r

4 Adet Buji Kablosu 180 TL Olurmu ?..

Ynt: 4 Adet Buji Kablosu 180 TL Olurmu ?.. arkadaşlar bende vitarama buji kablosu bulamayınca eski buji kablosunun plastiğini aldım içine ise normal buji kablasunun telini koydum ve bu bana 25 tl ye oldu gayet güzel
  12. gt-r

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. yapacak birşey yok artık parçası pahalı ve bulunmadığından uydurma yapmamız gerekebilir

13. gt-r

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. doğru parçası az olduğundan her parçası pahalı onları toptan yabancı ülkden almak daha hesaplı olur bence :d
  14. gt-r

Bir Sanat Eseri, Suzuki...

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... doğru 2 yıl ticariler herhalde 1 yıl yada 6 ay ???
  15. gt-r

Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum...

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... ozaman şanslısınız serviten yanı :)

16. gt-r

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... sabısızlıkla bekliyoruz :D
  17. gt-r

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... olur bekliyoruz :)
  18. gt-r

Çorum'un Vitarası Meşhurdur Leblebisi Değil

Ynt: Çorum'un Vitarası Meşhurdur Leblebisi Değil böyle fotorafları görünce insanın vitara alası geliyor

19. gt-r

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. iyi fikir teşekkür ederim
  20. gt-r

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. ama benim cam çiziliyordu ben ondan anladım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri