Yükseltme Maliyeti ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raşit01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,348
Ynt: Yükseltme Maliyeti ?..

teşekkür ederim Hakan Bey...
Offroadpassion' Alıntı:
Kiti aldıgınız yere sorun yoksa kendiniz yaptıracaksınız. Ölçü için orjinal aks kafasındaki üç noktalı bağlantıya bakabilirsiniz, kalınlık olarak zannediyorsam 8mm civarıydı, ama net ögrenmek lazım, Suzuki Aksiyon Murat usta veya Mehmet Becce'ye sorup emin olun,sonra flanşı yaparsınız.

Etiketler

sayın gezen bilir üyeleri sizlere bi nebze bende yardımcı olmak isterim ben kendi aracıma yaptırmış olduğum kiti 400 tl ye yaptırdım eğer tanıdığınız iyi bir usta var isede çok az bir işçilik ücretiylede 500 tl ye arcınızı yükseltmiş olursunuz eğer aracın yükseltmek isteyipte yüksek maliyet yüzünden yaptıramayan arkadaşlarıma ve büyüklerime burdan bir nebze yarımım olursa sevinirim özelden mesaj atarak taleplerinizi iletebilirsiniz saygılar

acaba benim ön takımlar bozuk kiti alıca ön takımları çıkarıyoruzmu merak ettimde salıncaklar sadece bozuk :???

heyır ön takımlar olduğu yerde duruyor çıkartılan her hangi bir şey yok, bu sadece olağan sürüş halleri içindeki olumsuzuz bir durum kit ile ilgisi yok, ses yapar rot ayarlarınızı bozar bu durum

Yükseltme kitim hazır,şaft ara flanşı ve ön sol aks flanşta tamam, birde zaman bulabilirsem bitirdim işi...lastikler var bu arada bunu unuttuk sıra lastiklerde :smiley:

eğer yükseltme sonrası mt lastik takacaksanız bence işlem için eylül ekimi bekleyin ki takacağınınz MT yazın sıcağında erimesin

Merhaba Rashit bey bende adandayım ve yeni bir vitara aldım 2000 model sizin yaptığınız yukseltmeve benzer uygulamalar bir yana götürecek usta bulmakta zorlanıyorum usta ve bunları yaptıra bileceğim yerler konusunda yardımcı olabilirmisiniz? 05304692126 Kerim AKKIŞ

selam
yükseltme işini antalyada çözdüm. extra sağlıklı oldu isteyene adres verebilirim. maliyeti 500 tl idi geçen sene...
get ile 5 cm yükseldi lastiklerdende 2.5 cm kazandım. transfer kutusunun altına 8 mm sactan korumada yaptım her türlü arazide yürüyorum...

broker650' Alıntı:
selam
yükseltme işini antalyada çözdüm. extra sağlıklı oldu isteyene adres verebilirim. maliyeti 500 tl idi geçen sene...
get ile 5 cm yükseldi lastiklerdende 2.5 cm kazandım. transfer kutusunun altına 8 mm sactan korumada yaptım her türlü arazide yürüyorum...
nasıl bir çözüm ve nerede yaptırdınız acaba?teşekkurler

derling denilen sert plastik malzemeden takoz yapıldı. aynı oranda amortisörler uzatıldı. daha önceki arabamada (nissan patrol) aynı işlem yapılmıştı.
Akdeniz sanayide ahmet usta.....

broker650' Alıntı:
derling denilen sert plastik malzemeden takoz yapıldı. aynı oranda amortisörler uzatıldı. daha önceki arabamada (nissan patrol) aynı işlem yapılmıştı.
Akdeniz sanayide ahmet usta.....
aracın fotoğrafı varmı?

herkese merhaba. suzuki x90 araca yükseltme kiti olmadan takılabilecek en büyük lastik nedir? vitaralara yükseltme kiti olmadan en fazla 235x70x15 büyüklükte lastik takılabiliyor. x90'a bu lastikler yükseltme yapılmadan takılabilir mi?

yükseltme kiti olmadan 235x75x15 lastik takarsak ön ve arka takımları dağıtırmıyız? ne gibi olumsuzluklarla karşılaşırız? yükseltme kiti takıp asfalt yolda leylek gibi gezmek istemiyorum :smiley: :p ama 3 cm ( 3'' inch değil) nasıl olur?

aracın bu şekilde olmasını istiyorum. bu fotograftaki lastik ebadı nedir? sanırım bu araca yükseltme kiti uygulanmamış. lastiklerin ve görüntünün bu fotograftaki gibi olmasını istiyorum. araziye çıkmayı düşünmüyorum en fazla bozuk yollara - köy yollarına - gitmeyi düşünüyorum.

BlackX-90GreatTires13.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR