Bir Sanat Eseri, Suzuki...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raşit01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,843

Etiketler
Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki...

doğru 2 yıl ticariler herhalde 1 yıl yada 6 ay ???

evet ticari araçların tümünün muayeneleri 1 yıl geçerli özel araçların ise 2 yıl geçerli

raşit01' Alıntı:
bu arada 2 hafta sonra benim araçta girecek muayeneye , aynı şekilde 1 yıl geçerlidir değil mi?
raşit01 bey, doğru 2 yıl, bende aracımını muayenesini yaptırdım 2 yıl, TÜV ten öncesinde ise bu araçlarda muayene 1 yıl oluyordu, hoşçakal.

işte güzel bir haber :smiley: bu arada yükseltme kiti takılan araçların muayenesinde bir problrm çıkmıyor heralde???

fren ve far ayarlarınız kusursuz olsun , yağ kaçağı olmasın altta, lastikleriniz iyi halde ve rot başlarında boşluk yoksa denizi geçtiniz demektir... gerisi deredir ama denizi geçip derede boğulmayın

valla çok haklısınız çağlar bey ben aracıma lpg taktırıyorum şuan ve ruhsata işlenmesi için muayeneye girmesi gerekeçek ve benim disklerimde şuan bitik durumda bi kontrol ederlerse yandım ki ne yanma bir sürüde aksesuar var

suzuki 96' Alıntı:
valla çok haklısınız çağlar bey ben aracıma lpg taktırıyorum şuan ve ruhsata işlenmesi için muayeneye girmesi gerekeçek ve benim disklerimde şuan bitik durumda bi kontrol ederlerse yandım ki ne yanma bir sürüde aksesuar var
özkan bey ,
çağlar beyin belirttiği gibi fren ve far ayarlarınız kusursuz olsun , yağ kaçağı olmasın altta, lastikleriniz iyi halde ve rot başlarında boşluk yoksa sorun yok demektir. disklerin durumunu değil fren kuvvetini ölçüyorlar, fren kuvveti yeterli ise sorun yok. yalnız size tavsiyem motor ve şase numarasını rahat okunabilecek şekilde muayene öncesi temizletin. çamur ve tozdan dolayı özellikle 1.6 jlx lerde motor nosu okunamıyor. şase ve motor no okuyamadıklarında sizi yetkili servise yönlendiriyorlar, uğraşıyorsunuz. El kitapçığınız var ise motor no yerini gösteriyor. Diğer aksesuarlar ile ilgili bende bir problem çıkmadı (yükseltme,ön koruma, arka çeki kancası, yan basamak olmasına rağmen)
şimdiden kolay gelsin

valla motor no ve şasi nosu nerde hiç bilmiyorum merak edipte bakmadım el kitabıda yok araca lpg taktıracagım için ruhsata işlenecek bu yüzden muayeneye girecem girmişkende araç üzerinde bulunan aksesurlarıda işletmiş olacam

Arkadaşlar konu bütünlüğü sağlamak açısından sohbetimize, Hakan bey tarafından başlatılan "TÜV muayenesine girecek suzukici arkadaşların dikkatine" başlıklı bölümde devam edelim derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR