Arama sonuçlarınız

1. belekbeach

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma İçin Tavsiyeleriniz Nelerdir? (el Feneri Ve Kafa Lambası) ve çok minik ve güçlü bir fener istiyorsanız fenix e05 2014 AA PİLDEN daha ince ve 1xAAA ile açlışıyor max gücü 85 lümen ve her zaman ki gibi en iyi özelliği sabit parlaklık

2. belekbeach

Ynt: Aydınlatma İçin Tavsiyeleriniz Nelerdir? (el Feneri Ve Kafa Lambası) geç olmuş ama fenix pd35 i tavsiye ederim
  3. belekbeach

Ynt: Aydınlatma İçin Tavsiyeleriniz Nelerdir? (el Feneri Ve Kafa Lambası) tazeleme :) yeni fenixler şahane son aldığım model fenix pd 35 siddetle tavsiye edilir

4. belekbeach

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) http://www.polysper.com/polysper-yanmaz-poliuretan-kaplamasi.html burada ayrıntılı bilgi vermiş
  5. belekbeach

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) üstadım sen bu işte çok iyisiniz.ama önlem olabilecek bişey söylemek istiyorum bizim teknemizde kullandığımız bi yöntem var motor bölümü ve elektrik aksamının bulunduğu yerler herhangi bir yangın riskine karşı yanmaz kaplama ile kaplanmış...

6. belekbeach

Multitool mu İsviçre çakısımı

Ynt: Multitool mu İsviçre çakısımı wenger ranger modelleri daha ağır şartlarda başarılıdır ele güzel oturur bıçakları büyüktür testeresi başarılı fazla tefarruatlı modellerinden kaçın bıçak ve testere olsun yeter

7. belekbeach

Çakı Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım wenger 178 dal vs sıyırma işlemlerinde tırtıklarından dolayı cizgi cizgi şekiller bırakıyo ama sıyırıyo keskinleştirkende aynı şekille çizgiler çıkartıyo desen gibi ama yinede işini yapabilyo:) -179 patagonyanın 178 den tek farkı yıldız tornavida yerine...
  8. belekbeach

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım m301 tiger önerimdir çeliği çok kalın ve çok güven veren bi bıçak
  9. belekbeach

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları bu çakmagı yanımdan hiç ayırmıyorum hiç abartmıyorum ateş işini biraz aşmış durumda fiyatı önemli değil yaptıgı iş çok başarılı deposu büyük arıza yapıcak tefarruatı yok :)

10. belekbeach

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım hocam odun videosunu bende izlemiştim:D senin gibi uzun araştırma sonucu aldım bende al sen al alınca parayı hakettiğini görüceksin ama daha fonksiyonlu modellere yönelme ama bunun kalınlığı ideal.

11. belekbeach

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım kapalı boy 12-13 cm,bıçak uzunluğu 9.5 cm,bıçak kalınlıgı 2.5 mm,yüksekliği en yüksek yerinde yaklaşık 17.5mm gibi ölçüm keskinlik konusunda benim yorumum senin için ne kadar işe yarar bilemem tırtıklı olduğu için herşeyi kesiyo :))) çeliği çok az yumusak ama...
  12. belekbeach

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım wenger 178 kullanıyorum şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım aldığıma memnunum yani ;D 78 den farkı bıçağı yarıya kadar tırtıklı

13. belekbeach

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. teşekkürler düzeldi :)
  14. belekbeach

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. ;D ben serikliyim. serikte bu bıçakları yapan toplam 12 usta var.Şuan Muğladayım yarın Antalyadayım inş ilk işim hafta sonu bi tane yaptırmak olucak :D çok iyi bıçaklar aslında ama kıymeti bilinmiyo , piyasada sahteside çok.
  15. belekbeach

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. çok fonksiyonlu çakıyı hangi yağla yağlamak gerek ?? bıçağı açıp kapatırken biraz sürtünme var sanki ?

16. belekbeach

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) bim e geçen hafta gelen 5 liralık fenerlerden alan varmı.3 fonksiyonlu güçlü,tasarruf ve flaşör ayrıca zoom özelliği var ;D
  17. belekbeach

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. evet zaten asıl bıçağım bora m301 tiger çok ağır ve saglam ama sadece doğada taşımaya uygun .
  18. belekbeach

UCAN SU SELALESI

Ynt: UCAN SU SELALESI siz yukarı kısmındaki 1 saat yürüyüş mesafedeki diğer şelaleyi de ziyaret ettiniz mi? bana çok yakın bi yerde methini duydum ama halen gitme fırsatı bulamadım :))

19. belekbeach

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. internetten wenger new ranger 178 çakı aldım bugün kargoya verilmiş.En sonunda bu bıçaga karar verdim ip felan kesmek için daha etkili olur diye düşündüm, bıçagın agız kısmı tırtıklı sizce artımı yoksa eksi bir özellik mi?, keskinliğini çabuk...
  20. belekbeach

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) hepsiburada.com da fenix çeşitleri var :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR