Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel ama bence gittiğinize değmez geçen yaz gittik,özel bir firma tarafından işletiliyor herşeyi paraya dökmüşler su az suyun aktıgı yerde 50 mt bir alan gölet gibi ondan sonrasında yine bişey yok.
siz yukarı kısmındaki 1 saat yürüyüş mesafedeki diğer şelaleyi de ziyaret ettiniz mi? bana çok yakın bi yerde methini duydum ama halen gitme fırsatı bulamadım )
bunca yıldır Antalyalıyım ,bir çok yerini gezdim gördüm sanırdım ,forumun bu kısmını inçeleyince daha gezmediğim yerlerde olduğunu keşfettim , emeği geçen herkese teşekkürler.
Konuyu açan oğuz arkadaşımıza çok teşekkürler... Uçansu 1 ve 2 olarak adlandırılan bu şelaleleri görmenizi ısrarla tavsiye ederim. Bir arkadaşımız işi ticarete dökmüşler diye eleştiride bulunmuş. Evet ilk şelale için kesinlikle haklı ama üstteki şelale tamamen doğal kalmış durumda ve doya doya göletinde soğuk suyunda yüzebilirsiniz. Arazi aracınız var ise üstte yer alan ve daha yüksek olan şelaleye ulaşabilirsiniz. Aracınız alçak ya da arazi değilse de 30-50 dakika arasında yürüyerek ulaşabilirsiniz.