Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan giray2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,230
Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Geçen sene Adrenalinden kong medusa kafa lambası aldım. Çalıştığı dönemde gayet iyiydi, kripto ampulü ve ledleri gayet güzeldi. İlk önce kripto uzun mesafe devresi bozuldu , ondan sonra da ledleri bozuldu. Faturasını kaybettiğim için adrenaline garantiden gönderemiyorum. Gerçi faturası olsa bile kargo margo uğraşamam. Bu arada adrenalini suçlamak istemiyorum ama kong medusa kafa fenerinden şikayetciyim. Şimdi kafa lambası olarak markasını bilmediğim 5 tl ye seneler önce aldığım ucuz lambayı kullanıyorum.

Etiketler

bu linkteki urunu aldim.
tek kelime ile mukemmel

http://www.blackdiamondequipment.com/en-us/shop/mountain/lighting/storm-headlamp

yurt dışı mağazalardan nasıl alışveriş yapılıyor?selamlar...

bazen direk kendim satin aliyorum(ebay-borderlinx araciligiyla)
bazen de oradaki tanidiklarima kargolatiyorum, onlar da tr ye yolluyorlar:smiley:

Ynt: Aydınlatma İçin Tavsiyeleriniz Nelerdir? (el Feneri Ve Kafa Lambası)

tazeleme :smiley: yeni fenixler şahane son aldığım model fenix pd 35 siddetle tavsiye edilir

200 TL (MAKSİMUM)
Büyüklüğü sorun olmayacak arabada ya ada sırt çantasında taşınacak sağlam bir projeksiyon tipi fener arıyorum....Tavsiyeleriniz?

konu baya eski ama görünce yazmak istedim, 2C Solar Işıklı Şapka isimli bir ürün gelmiş şapka olarak kullandığınızda güneş enerjisinden şarj oluyor, şık da tasarlamışlar. kampçılara pil ve lambalardan kurtulmak için iyi bir çözüm gibi gözüküyor.

2C_SLC_Hunter-raw-c.jpg

zoro' Alıntı:
200 TL (MAKSİMUM)
Büyüklüğü sorun olmayacak arabada ya ada sırt çantasında taşınacak sağlam bir projeksiyon tipi fener arıyorum....Tavsiyeleriniz?
geç olmuş ama fenix pd35 i tavsiye ederim

Ben Fenix HP25 kafa feneri kullanıyorum seçim yapamayanlara şiddetle önerebilirim.

ve çok minik ve güçlü bir fener istiyorsanız fenix e05 2014 AA PİLDEN daha ince ve 1xAAA ile açlışıyor max gücü 85 lümen ve her zaman ki gibi en iyi özelliği sabit parlaklık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.